2777
2789
عنوان

سیسمونی

292 بازدید | 25 پست

خانومای گل شما از کی رفتین برا خرید سیسمونی ؟چیا خریدین که استفاده نشد چیزایی خریدین ک خیلی براتون کاربردی بود چیا بود از چه مارک وبرندی راضی بودین اگر ب تازگی خرید هزینه چقدر شد 

خلاصه هر تجربه ای دارین خواهرانه بگین بهم واقعا تو این شرایط سخته ادم از رو بی تجربگی برع بازار ممنون میشم تجربه هاتون بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه لباس صفر زیاد نخر سایز یک هم چهارتا ست بیشتر نخر که زود کوچیک میشه دوم اینکه از این لباسای جعبه ای نگیر که خیلی چیزاش استفاده نمیشه

من بالش فرمدهی گرفتم اصلا استفاده نشد 

قنداق چسبی هم گرفتم اصلا استفاده نشد

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
اگ تهرانی برو عبدل اباد فقط لباس زیاد نخر هروقت بچه بزرگ شد میخری دیگ لازم نیس تا سایز ۳ ۴ بخری

مشهدم عزیزم ممنون بابت تجربت یعنی همه چیزای سیسمونی استفادع میشه ؟!

اول اینکه لباس صفر زیاد نخر سایز یک هم چهارتا ست بیشتر نخر که زود کوچیک میشه دوم اینکه از این لباسای ...

مرسی بابت تجربت خیلی لطف کردی 

وسایل بزرگ سیسمونی چیا واجبه چیا استفادع ندارع 

من اخراشم دیگ😁 ۳۵ هفته و ۵ روز

بسلامتی و دل خوش انشاالله زایمان کنی 

پس سیسمونی رو هم خریدی تقریبا چقدر هزینه میشه ؟

وسایل بزرگ رو چیا خریدین مثه سرویس چوب گهواره تخت و کالسکه اینطور چیزا؟

بسلامتی و دل خوش انشاالله زایمان کنی  پس سیسمونی رو هم خریدی تقریبا چقدر هزینه میشه ؟ وسایل ب ...

مرسی عزیزم همچنین

ما همه چیو از مرکزش خریدیم واسه همین خیلی کمتر تموم شد واسمون کلا ۳۰ تومن شد

تخت و کمد و ویترین و کالسکه خریدم گهواره نخریدم

عوضش از این تاب گهواره ایا خریدم

ب نظرم کالسکه هم ب درد من نمیخوره تو ببین اگ پیاده روی زیاد داری بخر اگ نداری اصلا واجب نیس

مرسی بابت تجربت خیلی لطف کردی  وسایل بزرگ سیسمونی چیا واجبه چیا استفادع ندارع

اگه جا داری به مظرم تخت و کمد و دکوری رو بخر چون بالاخره لازمه و روز به روزم گرونتر میشه

من کالسکه نگرفتم ولی الان فهمیدم که لازمه شاید درآینده گرفتم

کریر هم خارجی نخر ایرانی بهر که سبک باشه وگرنه نمیتونی بلند ش کنی

صندلی ماشینم از شش ماه به بعد کاربرد داره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰