2777
2789

من کمر درد و لکه بینی داشتم، اول فکر کردم میخوام پریود شم اما در حد یک قطره خون روشن و قطع شد

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تقریبا هیچ علامت مشخصی نداره که متوجه شی،،،، من حتی یه بار پریود هم شدم ولی چیزی متوجه نشدم... فقط تنها چیزی که بود اینه که یه حالتی انگار با ناخن یا یه چیز تیز از داخل به شکم خط میندازه، که در واقع پاره شدن مویرگ هست و جا باز کردن جنین... این تنها علامتم بود و بعد از اینکه فهمیدم باردارم بهش توجه کزدم، قبل از اینکه بفهمم باردارم هم این علامت بود، ولی نمی‌دونستم برای بارداریه.

من ماه اول باردار نشدم اما ماهی ک باردار شدم نزدیک پریودیم هیچکدوم از علایمی که همیشه نزدیک پریود داشتم (سینه درد و یکم حالت تهوع) رو نداشتم و اینکه من دمای پایه بدنمم اندازه می‌گرفتم ک از اون طریق هم فهمیدم