من دختر ۲۷ ساله هستم که تحصیلاتم فوق لیسانس روانشناسی بالینی هست با اختلاف سنی ۲۸ سال با شوهرم که لیسانس الکترونیک دارد.و بازنشسته می باشد.دارم زندگی میکنم. و آمادگی هم دارم برای نی نی دارشدن،.!؟ دوستان چه نظری دارند
ازدواج قانونی و شرعی نکردید؟ من در بقیه ی مسائل دخالت نمی کنم ولی فکر کنم اینطوری نتونید به راحتی برای بچه شناسنامه بگیرید علاوه بر اون به حمایت خانواده هم احتیاج دارید اونا می دونن همراهتون هستن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواجم قانونی محضر و جشن در تالار شهر ارومیه با مسافرت ماه عسل
ببخشید من درست متوجه سوالتون نشده بودم چون عنوان تاپیک دوستیه فکر کردم دوست هستین خب اگر شرایط زندگیتون آمادست از نظر مالی و روحی و هر دو علاقه دارید چرا که نه انشالله به زودی یک فرزند صالح و سالم به خانواده اضافه بشه
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜