2777
2789

راهکار آیت الله بهجت برای باطل السحر.

الف: بستن حرز حضرت جواد(ع) به بازو. فرمودند: خودم این حرز را به بازو بسته بودم ولی بازویم درد گرفت. و لذا آن را همراهم کرد؛ لیکن خاصیت آن در بستن به بازوست...

ب: ختم سوره واقعه که از دوشنبه ای که اول ماه است شروع می شود و هر روز اضافه می گردد تا روز چهاردهم و خواندن دعایی که وارد شده.

ج: نماز روز پنجشنبه که 4رکعت است. در رکعت اول حمد و یازده بار سوره توحید. و در رکعت دوم حمد و 21 بار سوره توحید. در رکعت سوم حمد و 31 بار سوره توحید و در رکعت چهارم حمد و 41 بار سوره توحید. هر دو رکعتی یک سلام دارد و نمازگزار پس از سلام رکعت چهارم، سوره توحید را 51 بار و صلوات 51 بار می خواند. بعد به سجده می رود و صدبار می گوید یا الله و دعا می کند.

پیش دعا نویس نرو گرفتار تر میشی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

همسایه ما دعا نویسه هرررر روزم کلی ادم با ماشینای شاسی بلند و گرون قیمت میان پیشش ولی یه ادم عوضیه ک لنگه نداره ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌فقط میلیونی پول میگیره..یه چیزایی ب شوهرم تعریف کرده شاخ دراوردم .

پروردگارا من به خیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیاده؟

اره بابا زنگ میزنن بهش الکی بدون اینکه هیچ کاری کنه یه ساعت بعد زنگ میزنه کیگه برات غلان دعارو نوشتم یا طلسمتو شکوندم پولمو بریز .. خودش میگفته خیلی از دعاهارو رو بدن خانما مینویسم و خیلی کثافت کاریای دیگه

اره بابا زنگ میزنن بهش الکی بدون اینکه هیچ کاری کنه یه ساعت بعد زنگ میزنه کیگه برات غلان دعارو نوشتم ...

سر مردم کلاه میزاره خدا هم میزاره کاسه اش چند روز پیش زنش تصادف کرد نزدیک پنجاه میلیون خسارت دیدن 

نمیگم این چیزا واقعیت نداره ولی مواظب باش گیر ادم کلاه بردار نیفتی خیلیاشون الکیه ..ما خودمونم مشکلات داشتیم و دعا نویس بغلمونه ولی یکبارم نرفتیم پیشش