2777
2789
عنوان

کیا آفت میزنن

417 بازدید | 13 پست

از بچگی خیلی آفت میزدم چندسال پیش رفتم دندون پزشکی سقف دهنم نزدیک گلو ۸تا آفت زد از درد دوهفته حرف نمیزدم غذام نمیخوردم مسواک میزنم هرشب میذارمش تو دمای اتاق خشک شه بعد میذارم لای دستمال تا گرد وخاک نگیره ولی بازم چند ماه یبار آفت‌میزنم الان میدونم تو گلوم آفت زدم دردشو حس میکنم وقتی آب دهنمو قورت میدم به گوشمم میزنه دردش مطمئنم آفته چون قبلا نزدیک گلوم آفت زدم ینی همین مونده معدمم آفت بزنه😐😐😐نمیدونم چیکار کنم

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن

کل خاندان ما آفت میزنن

عزیزم باید ببینی علتش چیه

من وقتی غذا یا چای داغ بخورم آفت میزنم

خواهرم‌به بادمجون‌حساسه 

ووو

هرکاری هم‌بکنی هر دارویی استفاده کنی بااااید یک‌هفته تا ده روز تحملش کنی

خودش بعد یک‌هفته خوب میشه

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

آفت ژنتیکیه میگن

من مادربزرگم خیلی میزد

الانم من خیلی میرنم با اینکه ب نظافت دهان و دندونم بسیار اهمیت میدم

هربار ک بترسم یا استرس داشته باشم آفت میزنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کل خاندان ما آفت میزنن عزیزم باید ببینی علتش چیه من وقتی غذا یا چای داغ بخورم آفت میزنم خواهرم‌به ...

همون ده روز پدرمو درمیاره دردش خیلی رو مخه از زخم خنجر بدتره منتها من دیگه با دردش آشنام😁

من کم میزنم  اما رو آفت نمک بزنید میسوزونه (من عاشقه سوزششم) اما واقعا عالیه فرداش خوبه خوب می ...

بچگیام یبار ی تیکه نمک گذاشتم روش انقدر درد داشت پس افتادم بعدش دیدم گوشت تو دهنم آب شده تا چند ماه ی چاله قد نخود تو دهنم بود😑آب نمک با نمک خیلی کم خوبه ولی هیچی روند بهبودشو سریع نمیکنه پیشگیری میخوام

آفت ژنتیکیه میگن من مادربزرگم خیلی میزد الانم من خیلی میرنم با اینکه ب نظافت دهان و دندونم بسیار ا ...

اره منم استرس داشته باشم میزنم یا وقتی اتفاقی یجایی از دهنمو گاز بگیرم همونجا آفت میزنه ولی گاهی واقعا بی دلیله اخه تو گلوم چرا😐😐😂مگه اونجا چ خبره که آفت میزنه

اره منم استرس داشته باشم میزنم یا وقتی اتفاقی یجایی از دهنمو گاز بگیرم همونجا آفت میزنه ولی گاهی واق ...

خیلی جاهای بدی میزنه درک میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من و برادرم همیشه آفت میزنیم درد خیلی بدیه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

دکترا میگن بخاطر کم خونی وکمبود خونرسانی بدن به فک ودهانه وربطی به نظافت نداره خیلیا رو دیدم سال به سال مسواک زدن یدونم آفت نزدن