2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون مخ منو زد والا😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ولی جدی تو رابطه صداقت خیلی مهمه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ما فامیل بودیم و دروغ چرا سه تا پسر دایی هام و پسر عمه ام خواستگارم بودن فامیل دور که بماند و من با ...

ینی چی برعکس؟

ینی الان باید محلشون بزاری؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بهم‌گفت‌بیادوست‌بشیم‌تایکسال‌بعد‌بیام‌نامزد‌کنیم‌منم‌گفتم‌من‌دوست‌نمیشم‌هروقت‌خواستی‌بیا اونم سال بع ...

افرین تو چه زرنگ و خبره بودی 

هر دختری بود وا میداد پسرام که دوست شن دیگه نمیگیرن

کاربری دست چند نفره ☕

دقیقااا نقاب داشتن درس نیس بالاخره ی روز خود واقعیت نشون داده میشه در حالیکه اون عاشق نقابه شده ...

دیشب داشت بهم می‌گفت خیلی بیشتر از وقتی دوست بودیم دوستت دارم.گفتم چرا؟؟گفت چون بیشتر مطمئن شدم بهم دروغ نگفتی و نقش بازی نکردی‌حتی ۱درصدم فرق نکردی با قبل ازدواجمون😍

آره دوسش داشتم و دارم اما خب از لحاظ مالی ضعیف تر بود و اوایل ازدواج یه جورایی سختی کشیدیم تا خودمون ...

یعنی زمانی که اون ۲تا پسر داییت خواستگارت بودن تو باشوهرت بودی مخفیانه

کاربری دست چند نفره ☕

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز