من خودم تازه از سرکار رفتم خونه اومدم بابامو برسونم محل کارش ماشین دست منه برم دنبال دوستام تا صبح بریم جزیزه مینو😍
سرده ولی اونجا!😐
با افتخار زاده لرستان♥️فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
تو اتوبوس ام دارم ها سفارش بر میگردم حسابی خسته ام😅
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :) من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قویتر از روزیام که نیفتاده بودم!(💍) خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
مامانم میخواد زنگ بزنه بعد از سالها برم کیف بخرم، دیروز یه روسری خریدم، روز تولدمم یه ترنچ کت، کیف رو میخوام که استایلم تکمیل بشه اگر خدا بخواد
دعا کنین چیز خوشگل پیدا کنم
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
با افتخار زاده لرستان♥️فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.