2777
2789
عنوان

تنبلی و لکه بینی؟؟

92 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من سونو وازینال دادم که مشخص شد تخمدانهام ظاهرش pcoهس و قبل پریودام لکه بینی داشتم الانم دارم سیپرو میخورم که ۳تاش مونده تموم شه لکه ام طبیعیه؟؟؟ماه دوم قطع میشه این لکه با مصرف سیپرو؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
شاید لکه بینیت بخاطر سردی رحمت باشه چون تنبلی هم داری 

خب چیکا. کنمممم عزیزم شما تجربه ای داری؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان تنبلیت هم همین هست 

قدم اول اصلاح سبک هم از نظر تغذیه که شامل حذف سردیجات و ترشی‌هات و تا حدودی لبنیات میشه و تحرک مداوم چه ورزش چه پیاده روی قدم دوم روغن مالی شکم مصرف قرص متفورمین و بستن پیشبند حین شستن و ظرف و اینا هست 

سلام گلم این مطالبو بخون حتما به دردت میخوره

منم تنبلی شدید داشتم گقتم چیکار کردم باردار شدم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
درمان تنبلیت هم همین هست  قدم اول اصلاح سبک هم از نظر تغذیه که شامل حذف سردیجات و ترشی‌هات و ت ...

من لاغرم متفورم بخورم فشارم میوفته😟

با دکترت مشورت کن متفورمین با غذا معمولا میدن قدمت نیوفته ولی کمک میکنه به تخمک گذاری بهتر و نوعی دا ...

شما تنبلی داشتی؟

بله

باردار شدین ؟چند وقت اقدام بودین؟؟

بارداری اولم دو سال طول کشید برای دومی هم ی ساله حدودا اقدامم

خب خوبه خداروشگر یکی رو داری بیخیال باش تو که یه بچه داری دیگه هی ازت نمیپرسن بچه دار میشی یا ن دومیم هر وقت خدا بخواد ان اشالله بهت میده نگران نباش

بارداری اولم دو سال طول کشید برای دومی هم ی ساله حدودا اقدامم

سیاه دونه با عسل امتحان کن ناشتا و قبل خواب بخور شنیدم معجزه میکنه.