2777
2789
عنوان

جدی جدی عاشقم شده؟؟ 🤦🏼‍♀️

3349 بازدید | 88 پست

سلام اگر تاپیکای قبلمو خونده باشید.

چند وقته یکی از مغازه دار های محلمون 

از من به شدت خوشش اومده و رفتارهاش نشون میده که خیلی جدیه 

یه بارم محترمانه پیشنهادشو گفت و منم 

رد کردم و گفتم که مشغول کنکورم 

دیروز یه جایی میرفتم برا دادن پول یه 

چیزی بعد از وسط های راه که هی وارد 

کوچه ها میشدم و جمعیت کمتر شد حس کردم یه نفر پشت سرمه وقتی وارد کارگاه شدم دیدم همین آقاست و با فاصله از جایی که من بودم وایستاده 

تو کوچه و به من نگاه میکنه، من پولو حساب کردم و اومدم بیرون... نمیخواستم بهش بی محلی کنم تا فکر 

کنه که میخوام عشوه بیام، رفتم جلو 

با عصبانیت گفتم شما شعور و فهم 

نداری دنبال مردم نیوفتی تو خیابون؟ از من هیچی از سن و سال خودت خجالت 

نمیکشی؟ 

بعد گفتش که خودت میدونی که نمیخوام مزاحمت ایجاد کنم، چی کار 

کنم اجازه حرف زدن بهم نمیدی (اون رسمی حرف می‌زد اما من الان رسمی نمیگم)

منم گفتم من که حرفمو زدم گفتم نمیخوام با کسی باشم یا حتی به ازدواج

فکر کنم تا 7/8 سال دیگه کلی برنامه دارم

بعد بروشت گفت چرا فکر میکنی من مزاحم برنامه هات میشم، من به خدا

خودم پا به پات تلاش می‌کنم کمکت

میکنم من گفتم تنها کمکی که میتونی

بکنی اینه که مزاحمم نشی

گفت من قصدم جدیه، نمیخوام اذیتت

کنم، من الان انتظار ندارم جواب بدی

میدونم کنکور چقد مهمه و تو چقد برات مهمه ،من میگم بزار بعد کنکور فقط در حد آشنایی با هم حرف بزنیم من قانعت میکنم... اصلا خانواده ها رو در جریان بزاریم... تا چند سال دیگه که تو شرایطت

بهتر شد جدی کنیم

من گفتم من جوابم منفیه شما میگی بعد کنکور آشنا بشیم!بعد عصبی شد یکم، گفت چرا جوابت منفیه؟ بدون دلیل؟ من میگم یه فرصت بهم بده، بچه که نیستم دیگه در حد

ارزش دارم، ندارم؟ بعد گفتم اصلا یه درصد فکر کن من قبول کردم با هم آشنا بشیم، اخلاف سن و میخوای چی کار

کنی... حتی اگر خودمم راضی کنی خانوادم هیچ جوره قبول نمیکنن...

بعد گفت راضی کردن تو با من راضی کردن خانوادت با مامانم،تو فقط با من راه بیا بهم فرصت بده

نمیدونم چه کنم... به خدا گیج شدم

من برا زندگیم یه عالمه برنامه داشتم

کنکور، دانشگاه و کار و... از طرفی این پسره واقعا خوبه، خوش اخلاقه نگاه

هیز نداره، خیلی جذابه و خوشتیپ

تحصیل کرده و از نظر مالی عالیه

دیگه نمیدونم چه کنم... این تا جواب مثبت نگیره ول نمیکنه منم افتادم تو شک که آدم مناسبیه یا نه

خلاصه من الان هم خندم گرفته هم دلم میخواد گریه کنم هم استرس دارم که

بهش فرصت بدم یا نه

جایی جز اینجا برا مشورت ندارم، شما بگید چه کنم

اینم بگم پسره اصلا آدم ولگرد و مزاحمی

نیست، خیلی چشم پاکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور پـــــر 🙄😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

سن تو و اون؟

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

کاش اونجا هیچی نمگفتی فک کنه داری عشوه میای 🙄

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خیلی برام مهمه، تمام زندگیم به اون وصله، تمرکز کامل رو درس دارم 

از این ب بعد تمرکزت از دس میره کلا😭😭😭