2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 299 پست
خود برنامه کالری رو مجاز کرده.بچه هم شیر میدم یکم سخته

کالریتو باید ببری بالاتر بدنت متابولیسمش بهم ریخته مطمئنااا

تو خود برنامه اطلاعاتتو میزدی که شیر میدی به بچه ات 

زدی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه رژیم خریدم الان روز ۱۳ هستم ولی امشب نتونستم و یکم خوردم 😣

اشکال نداره عزیزم خودتو سرزنش نکن اصلا 

از امروز به رول رژیمت برو جلو،با یه روز هیچ اتفاقی نمیوفته میوتنی روزای بعد جبرانش کنی

سلام خوبید منم هستم 

قد ۱۷۰ وزن ۷۵

وزن هدف تاعید ۶۹ ک 

من از فردا گزارش میدم من با بشقاب کالری شماری میکنم ودر طول یکسال هم حدود ۱۰ ک لاغر شدم امیدوارم تا عید هم هرچقدر تونستم کم کنم

کاری نداره که قد و وزن که زدی بهت هدف میده که چند کالری مصرف کنی  هر روز هم تو قسمت+ غذا ...

مرسی گلم ولی هرکدومه وصل کردم کالریش خیلی زیاد بود من 1300مجازم اون نزدیک 300میزد نمیشد تغیرش بدم همرو حذف کردم😏😏😏

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
قد.وزن.وزن هدف

عزیزم چیکار کردی شروع کردی؟؟ 

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
مرسی گلم ولی هرکدومه وصل کردم کالریش خیلی زیاد بود من 1300مجازم اون نزدیک 300میزد نمیشد تغیرش بدم هم ...

عه😂😂

مانکن متابولیسم دستی داره میتونستی خودت بزاری رو ۱۳۰۰ 

من ی ماه با هدف رفتم بعد پولی شد خودم گذاشتمش رو ۱۲۰۰

🌈🌧🕊🖤
عه😂😂 مانکن متابولیسم دستی داره میتونستی خودت بزاری رو ۱۳۰۰  من ی ماه با هدف رفتم بعد پولی ش ...

والا دیدم همع میگفتن اینا برا تثبیته کالریشون منم همرووو حذفیدم.... 😑🫤🤣

والا دیدم همع میگفتن اینا برا تثبیته کالریشون منم همرووو حذفیدم.... 😑🫤🤣

نه باو من ماه پیش ۲ کیلو لاغر شدم 

اخه در حالت عادی ۲۰۰۰ تا میخورم با ورزش و کالری شماری زیر ۱۰۰۰ میشه 

بنظرم  کالری شماری بهتره من رژیمی که دکتر میده رو‌ زود ول میکنم چون باید غذای جدا بپزی یک عدد تنبل😂✋🏻

🌈🌧🕊🖤
نه باو من ماه پیش ۲ کیلو لاغر شدم  اخه در حالت عادی ۲۰۰۰ تا میخورم با ورزش و کالری شماری ...

وای منم 

بعد به اینم فکر میکنم که من میخوام همین اوصول رو رعایت کنم تا اخر که وزنم نره بالاتر پس بهتره از همین الان خودمو با غذای بقیه عادت بدم تا یهو ببینم این غذا ها رو و از دور بودن زیاد ازشون دوباره شروع کنم به پر خوری