2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 299 پست
مانکن که راحته من با مانکن کالری شماری میکنم ۱۲۰۰ تا 

سلام

من مانکن و نصب کردم

بعد الان نمیدونم کجا برم مقدار کالری موادغذایی رو ببینم...

باید از یه جایی لیست موادغذایی و ببینم بدونم چی بخورم

چی نخورم

اصلا ازش سر درنمیارم

میشه یکی کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه لیست درست میکنم که اسم هارو بزارم داخلش و پیشرفت ها رو بعدا ببینیم و با امروزمون مقایسه ...

نازنین

۷۰

هدف ۶۰

من یه بار زیر نظر دکتر رژیم گرفتم به ۶۰ رسیدم

اون دکتره بهم گفت همه چی بخور فقط ناهارت و حذف کن واقعا خیلی خوب بود

لاغریم همراه کم شدن سایز بود 

خیلییی قشنگ‌لاغر کردم

حیف نمیدونم چرا نمیتونم ناهار نخورم دیگه☹️

سلام بچه ها

من امروز حدود ۱۳۰۰ کالری مصرف کردم که دقیقا لب مرز کالری مجاز روزانم بود. ولی ناراحتم چون یه باقلوا خوردم که کلی کالری داشت درحالی که میتونستم بجاش کلی چیز مفید دیگه بخورم. اصلا هم خوشمزه نبود🥲 

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

سلام بچه ها من امروز حدود ۱۳۰۰ کالری مصرف کردم که دقیقا لب مرز کالری مجاز روزانم بود. ولی ناراحتم چ ...

ایرادی نداره از سری بعد حواست باشه قبل خوردن هله هوله ها یه چک کن ببین کالری هاش چطوریه خیلی غصه اش نخور 

مهم اینه تو بازه کالری مجازت بودی😁

نازنین ۷۰ هدف ۶۰ من یه بار زیر نظر دکتر رژیم گرفتم به ۶۰ رسیدم اون دکتره بهم گفت همه چی بخور فقط ...

همه وعده ها بخور عیزم چیزی رو حذف نکن اصلا به نظرم

بشین حساب کن برای هر وعده یه کالری مجاز تقریبی بزار این مدلی میتونی خیلی راحت انتخاب کنی چی بخوری

۸۹کیلو.ن ده روز اخه قبل رژیم خودمو وزن نکردم دیگه بعد دوهفته میرم واسه وزن 

خیلی کالری دریافتی پایینی داری من ۶۴ کالری مجازم ۱۳۰۰ با برنامه زیره

یه مقدار کالریتو ببر بالا تر به نظرم

الان برای من مانکن زد ۱۳۰۰ کالری یعنی دونه دونه خوراکی هایی که میخورم حساب کنم؟ بعد ورزش و چطوری ح ...

خوب ببین موادی که میخوری رو باید بزنی مثلا صبحونرو یجا بزن بعد ناهار هم مال ناهارو و میان وعده رو بزن باید از ۱۳۰۰ بیشتر نشه 

غذا هم همون چیزاییه که خانواده میخورن فقط مقدار کم بخور مثلا من ی کفگیر برنج میخورم با دو سه قاشق خورشت 

میان وعده صبح اجیل میخورم مثلا سه تا فندق یا چند تا بادام  

چیزای مفید کالری کمی دارن مثلا سالاد کالریش کمه میتونی همراه غذا بخوری که سیر بشی 

ی راه حل مفیدم اینه که تو پیش دستی غذاتو بخوری ب چشمت زیاد میاد 

ورزشم که هر چقدر تونستی بکن فقط تو برنامه ثبت نکن چون کالری رو کم میکنه و باعث میشه زیاد بخوری من ۱۲۰۰ ۱۳۰۰ تا میخورم ورزشمم جدا حساب میکنم ولی ثبتش نمیکنم 

تو همون مانکن ی+ ابی رنگه میتونی ازونجا ببینی چند تا با ورزش سوزوندی

🌈🌧🕊🖤
خود برنامه کالری رو مجاز کرده.بچه هم شیر میدم یکم سخته

وای تو شیردهی که خیلی سخته 

منکه نمیتونستم رژیم بگیرم الان سه ماهه از شیر گرفتم دخترمو 

فک کنم چون هر چی میخورین بچتون میخوره بدنتون رو حالت قحطی رفته و‌ بقیشو ذخیره میکنه برا همین وزن کم نمیکنی اگه سایز هم کم نمیکنی کالری زیادتری بخور 

🌈🌧🕊🖤