2777
2789

حتی اگه بدون حقوق هم باشه مهم نیست برام . فقط برم . حالا می‌خوام با مدیرمون که یه خانم دکتر هست صحبت کنم . شوهرم میگه من می‌خوام باهاش صحبت کنم انقد که حالت بده . به نظرتون شوهرم چی بهش بگه ؟ میدونم با مرخصیم احتمال خیلی زیاد موافقت می‌کنه چون کارمو قبول داره . فقط من نمی‌دونم چی بهش بگم که واسم بد نشه . همکارمم قبول کرده جام کارامو بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس ندارم فک کنه چون حال روحیم خوب نیست ؛ واسه بعدا تو کار مشکل ساز میشه و خیالش ازم راحت نباشه . مثلا بگه ممکنه بعدها به روز بیاد بگه من اصلا دیگه نمیتونم بیام و .. 

نمی‌خوام از این فکرها بکنه . ولی نمیدونیمم چی بگیم

سلام عزیزم

اول باید علتشو پیداکنی،علتس تو محبط کارته؟بازبرگردی همون میشی؟

خودت صحبت کن و بگو بخاطر یه مشکلی مجبورن یه مدت مرخصی باشم، بالادست رو عادت به توضیح جزییات ندید، و شوهرتم نگه دار واسه روز مبادا

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...

حسن تصادف 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
دوس ندارم فک کنه چون حال روحیم خوب نیست ؛ واسه بعدا تو کار مشکل ساز میشه و خیالش ازم راحت نباشه . مث ...

به نظر من هیچی بهتر از صداقت نیست 

نگو حال روحیم بده 

بگو از نظر روحی احتیاج دارم کمی برای خودم زمان بذارم چون مدت زیادیه هر روز شاغل بودم و هیچ فرصتی برای خودم و کارای شخصیم نداشتم 

شما رسمی بودین که قبول کردن ؟ من تو خصوصی هم هستم

من خودم کارفرمام. امکان نداره حتی با بهترین نیرو هم 3 هفته مرخصی بدم. حتی بدون حقوق. بهش میگم یا دورزو اخر هفته بگیره بره مسافرت. یا صبر کنه یکی بیارم جاش .

پیشنهادم اینه صادق باشین،همه مدیرها برای صداقت ارزش قاءل هستن

شما رسمی بودین که قبول کردن ؟ من تو خصوصی هم هستم

نه منم خصوصی ام

کارمم جوریه که هیچکس نمیتونه انجام بده جام 

اما چون نیروی کارامدی ام ، میتونم براشون خط و نشون بکشم 😆 

گفتم یک ماه نیستم چون واقعا حالم خوب نیست و بچم اذیته میخوام براش وقت بذارم و چند تا کار پزشکی دارم 

واقعا هم داشتم 

دکتر پوست و زنان و دندانپزشکی اینامو با خیال راحت رفتم 

البته میدونم وقتی برگردم کارا هجوم میاره سمتم و صاف میشم

اما میارزید