2777
2789
عنوان

چراگزارش میزنید

67 بازدید | 8 پست

دختره داره درددل میکنه از تعرضی که بهش شده 

میتونه بقیه رو اگاه کنه بقیه هم کمکش کنه چرا تعطیل شد

حالا هی تاپیک خاله زنکی و چرت بزنید

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

آره خیلی گناه داشت

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانمیزارن کسی حرف بزنه

چون حرف حق توی نی نی سایت جایی نداره ولی حرف مادر شوهر و خواهر شوهر جا داره خیلیم جاداره

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

چون حرف حق توی نی نی سایت جایی نداره ولی حرف مادر شوهر و خواهر شوهر جا داره خیلیم جاداره

اعصابم خورد شد 

کجا میشه حرف حق زد

اعصابم خورد شد 

همچنین حالا کاربریش از بین رفت دختره؟

یک مسیله ای رو خیلی جدی عرض میکنم.هرکس هم ناراحت میشه بشه...

دوستان عزیز:

اگر از تاپیکی خوشتون نمیاد،از نظرتون بی ادبیه،خنده داره و با خنده و شوخی مشکل دارید،سیاسیه و شما طرفدار گروهی هستید که استارتر نیست،در مورد فوتباله،در مورد زناشوییه،در مورد کاربر مشکوکی هست،در هر موردی هست که باهاش حال نمیکنید بگذرید و برید.مگر اینکه خلاف قوانین باشه که بحثش جداست و نی نی یار تصمیم میگیره...

این فرهنگ غلط فضولی که اسم ارشاد و دلسوزی روش میذارید رو تمام کنید چون بسیار زننده و حال به هم زنه...چرا فکر میکنید صلاح بقیه رو از خودشون بهتر میدونید؟

میدونید چند وقته تاپیک فان توی پربازدید نمیره؟چون به صفحه ی ۱۰ نرسیده بووووم...می‌ره رو هوا.چرا؟بابت گزارش عده ای که با خوشی مشکل دارن...با خندیدن مشکل دارن...فکر میکنن خودشون و خط فکری خودشون درسته.

بس کنید لطفاً و سرتون رو روی کله ی خودتون نگه دارید نه تو کار دیگران...

همچنین حالا کاربریش از بین رفت دختره؟

ن تاپیکش حذف شد

منم یه بار راجع به یه رفتار دختر7سالم تاپیک زدم ترکید