2777
2789
عنوان

سرما خوردگی خر استتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست
من ک بنظرم بوی خوبی میده😐تابستونا هم دود میکنم پشه ها الفرار میرن🤣بعدم برای دارو هست برا عطر خوشش ...

وای خداااای من خدا نکشتت از چیش خوشت میاد😂

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
خدا نکنه شما مث من باشین اخه من حس بویایی ندارم فکر کنم کرونا باشه

ن من حس بویایی یکم دارم فق نمیتونم نفس بکشم با دماغ😂انشاالله زودی خوب شی گلم

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردارم چیزای گرم‌نمیتونم بخورم همون عسلم فقط یه قاشق چایی خوری

میتونی کلاه بذاری سرت گرم بشه 

یا چهارتخمه درست کنی ولرم شد بخوری 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
میتونی کلاه بذاری سرت گرم بشه  یا چهارتخمه درست کنی ولرم شد بخوری

اها مرسی عزیزم حتما

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
اها مرسی عزیزم حتما

خواعش

ن من حس بویایی یکم دارم فق نمیتونم نفس بکشم با دماغ😂انشاالله زودی خوب شی گلم

معذرت میخام ک این حرف رو میزنم منم تا بینیمو تخلیه نکنم نمیتونم نفس بکشم💔

ممنونم عزیزم شما هم ایشالله همیشه سلامت باشین,⁦♥️⁩

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
من ک بنظرم بوی خوبی میده😐تابستونا هم دود میکنم پشه ها الفرار میرن🤣بعدم برای دارو هست برا عطر خوشش ...

خودم میدونم برای چیه من بدم میاد بوش خیلی بده‌

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️