2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیناستراید منظورت هست؟ این دارو برای آقایان استفاده می شه! شما برای خودت می خوای؟ دکترت گفته بزنی!!

هیرپلاس منظورت هست اونم بستگی به برند دارو داره چند تا برند هستن هیر پلاس دارند نثل مزولایک و توسکانی و پارایزو و ...

علت ریزش مو چی هست؟

پوست زیبا نیازمند توجه و رسیدگی است
فیناستراید منظورت هست؟ این دارو برای آقایان استفاده می شه! شما برای خودت می خوای؟ دکترت گفته بزنی!! ...

هورمونی

اون دوتاستراید بود

اون یکیم هیر لاس

منم نزدم گفتم بیشتر تحقیق کنم

شما اطلاعات دارید؟ 

هورمونی اون دوتاستراید بود اون یکیم هیر لاس منم نزدم گفتم بیشتر تحقیق کنم شما اطلاعات دارید؟&nbs ...

اگر دوتاستراید باشه که اوکی هست ولی فیناستراید برای آقایان فقط استفاده می شود.هیر پلاس اکثر برندهای مزوتراپی برای کوکتل های مو یک هیر پلاس معمولا دارند.من برندهاش می شناسم و آشنا هستم.ولی در مورد علت ریزش مو حتما باید بری پزشک و پزشک دقیق بررسی کنه بگه بهت که دلیلش چی هست و بعد طبق اون بهت دارو مو پیشنهاد بده.پیش دکتر رفتی؟اگر هورمونی باشه معمولا اولش یک سری دارو می دن که هورمون هات متعادل بشه بعد سراغ پروتوکل درمان مزوتراپی می رند

پوست زیبا نیازمند توجه و رسیدگی است