2789
عنوان

گلو درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 33 پست
سرخود دارو شیمیایی مصرف نکن  گیاهی بخر بهتره  یا برو دکتر  شیر هم خوبه

من خیلی کم پیش میاد قرص بخورم چون انتی بیوتیک مقاوم شده دگ اکثرا دمنوش میخورم مخصوصا پولکی ولی خب الان خ چرک شدید کرده بخاطر همین دگ مجبورم بخورم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا کرونا نیست اگه شهر آلود باشی ماله آلودگی هوا هست من دخترم دوتایی سرفه میکردیم دکتر بهم گفت مال ...

ن شهر ما آلوده نیس بعد من اومیکرون ی بار گرفتم دقیقا مثل الان بودم البته من گلو و دندونم هم زمستونا کلا عفونت میکنه

اخه چرکم کرده شدید من هزار تا مرض دارم بخاطر همین هیچ وقت نمیفمم منشا دقیقا از چیه🤦🏻‍♀️😂

کدوم شهر هستید ما تو اراک داریم خفه میشم از آلودگی یعنی چشمام هم میسوزه آنقدر کثیفه هوا 

برو دکتر زودتر 

انقد دکترا هس ک باید برم ولی کلا از دکتر رفتن خوشم نمیاد 😑 بعدشم خود دکتر داخلیم میخاد چیکار کنه اونم انتی بیوتیک تجویز میکنه دگ

کدوم شهر هستید ما تو اراک داریم خفه میشم از آلودگی یعنی چشمام هم میسوزه آنقدر کثیفه هوا 

تهران ولی خب من همش تو خونم بیرون نرفتم اگم برم ماسک میزنم 

تهران ولی خب من همش تو خونم بیرون نرفتم اگم برم ماسک میزنم 

هنوز تهران از اراک بهترهست ماله تهران آلودگی ماشینه 

ماله اراک آلودگی کارخونه ها فکرکن  تو اراک از 

20نفر یه نفر به سرطان مبتلا میشه 

من یک هفته است دارم تاوانکس میخورم اصلا خوب نمیشم ....دیگه داروها هم تموم شد الان حالت تهوع هم بهش اضافه شده

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

[QUOTE=267063151]هنوز تهران از اراک بهترهست ماله تهران آلودگی ماشینه  ماله اراک آلودگی کارخونه ها واقعا گند خورده به زندگیامون 😑

انقد دکترا هس ک باید برم ولی کلا از دکتر رفتن خوشم نمیاد 😑 بعدشم خود دکتر داخلیم میخاد چیکار کنه او ...

گوش حلق بینی برو من آخر سر رفتم پیش گوش حلق بینی گفت همیشه بخور سرد تو خونه روشن باشه خیلی بخور سرد خوبه

من یک هفته است دارم تاوانکس میخورم اصلا خوب نمیشم ....دیگه داروها هم تموم شد الان حالت تهوع هم بهش ا ...

تاوانکس نشنیده بودم اسمشو

گوش حلق بینی برو من آخر سر رفتم پیش گوش حلق بینی گفت همیشه بخور سرد تو خونه روشن باشه خیلی بخور سرد ...

اره میگم ک پیش همه تخصصا باید برم ولی فلا وضعیت مالی 😑 منم یسری رفتم چنسال پیش بهم گف سینوزیت مزمن داری 

شما هم اول احساس میکردی تو گلوت گرد و غباره؟بعد درد گرف مثل زخم.؟

احساس گرد و غبارو نداشتم ولی اینکه زخمه رو. حس میکردم ،بع گوششم زده بود ، خیلی دردناکه دردش

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾