2789
عنوان

گلو درد

1038 بازدید | 33 پست

وای از دیشب گلوم شدید درد میکنه زخم شده و چرک کرده حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم😕 نمیدونم بخاطر سینوزیتمه یا عفونت باکتریاییه کرونای جدیدم ک میگن اومده دست از سر کچل ما بر نمیدارع 😐 دگ گفتم شب ازیترو بخورم اب نمکم قرقر میکنم😑

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم مریض شدم ، امروز روز پنجممه ، یه ذره گلو دردم بهتر شده ،ولی عین چهار روز اول به حدی گلو درد وحشتناکی بود که حرفم نمیتونستم بزنم شبا نمیتونستم بخوابم ، یه طور متفاوت با بقیه مریضی هام بود ،امروز یکم بهتر شدم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
منم مثل تو فک کنم کرونا گرفتیم آخه اولین علائم سویه جدید گلو درده

اول داداشم گلو درد گرف دو سه روز پیش منم چون قلشم جا نمیمونم پشت بندش سریع میگیرم😕😁

سریع یک قرص اموکسی کلاو بخور منم دیشب اینجوری شدم تازه به گوشم هم زد یک عدد قرص خوردم و تمام

نداریم تو خونه گفتم بابا بخره آزیترو بهتره یا اموکسی 

منم مثل او فک کنم کرونا گرفتیم آخه اولین علائم سویه جدید گلو درده

نبابا کرونا نیست اگه شهر آلود باشی ماله آلودگی هوا هست من دخترم دوتایی سرفه میکردیم دکتر بهم گفت ماله آلودگی هواست نگران نباش استرس هر مریضی رو شدت تر می‌کنه خوب میشی به دونه خیلی خوبه آب گرم  چای سبز خیلی خوبه 

منم مریض شدم ، امروز روز پنجممه ، یه ذره گلو دردم بهتر شده ،ولی عین چهار روز اول به حدی گلو درد وحشت ...

اره خ بده حس بدیه 😑

منم مریض شدم ، امروز روز پنجممه ، یه ذره گلو دردم بهتر شده ،ولی عین چهار روز اول به حدی گلو درد وحشت ...

شما هم اول احساس میکردی تو گلوت گرد و غباره؟بعد درد گرف مثل زخم.؟

نبابا کرونا نیست اگه شهر آلود باشی ماله آلودگی هوا هست من دخترم دوتایی سرفه میکردیم دکتر بهم گفت مال ...

اخه چرکم کرده شدید من هزار تا مرض دارم بخاطر همین هیچ وقت نمیفمم منشا دقیقا از چیه🤦🏻‍♀️😂