2777
2789
عنوان

کنکور

148 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی بوده که بعد از ازدواج کنکور بده و قبول بشه ؟؟من هرچی ادم اطرافم دیدم بعد از ازدواج پسرفت کردن 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
.
1
25%
.
3
75%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من واقعا حیفیم میاد اینهمه سال تلاش رو ول کنم 

منم واقعا چه شب وروزهایی که گریه نکردم ولی همسرم میگه یا من یا درس . بعضی وقتا باید آرزوهاتو چال کنی   منم زندگیمو انتخاب کردم و همش بیکار توخونه الان هم گیر دادن بچه بیار خدایا چی فکر میکردم چیشد

منم واقعا چه شب وروزهایی که گریه نکردم ولی همسرم میگه یا من یا درس . بعضی وقتا باید آرزوهاتو چال کنی ...

مثل من ولی بااین تفاوت که من شوهرم کاری ندارع و شرط گذاشته که فقط میتونی فرهنگیان بری اما مادرشوهرم نمیزاره من درسمو بخونم هرروز هرروز مهمونی و شب نشینی هزار کوفت دیگه ،نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم

اخه من هم خودم اراده دارم هم شوهرم کمکم میکنه مشکل اصلیم مادرشوهرمه

یا تو زیادی حساسی نسبت بهش یا واقعا مشکل از مادر شوهرت هست که در هر ۲ صورت نیومده دستت رو بگیره که نخون حالا چند وقت یکبار هم یه چیز بگه منم پشت کنکورم کل اقوام از یه طرف خود داداشام و زن داداشم از یه طرف من کل ۳ سال دهم تا دوازدهمم رو سرم دعوا بود ولی الان تازه فهمیدم به کتفم باشه هنوز هم بقیه اذیتم میکنن ولی خب همون شخص ها طلب کارم بودن روزی که نتیجه اومد و خودشون رو محق می دونستن و آسیب زدن هاشون رو نمیدیدن و احترام و ارزشی که براشون قائل بودی کلا آدمی اینطوره موقع نفع خودش خودخواه میشه و بقیه براش میشن سکو ولی تو باید نشون بدی تو سکویی هستی که خواستن روت پا بزارن برات مهم نباشن و جا خالی بدی بیوفتن

یا تو زیادی حساسی نسبت بهش یا واقعا مشکل از مادر شوهرت هست که در هر ۲ صورت نیومده دستت رو بگیره که ن ...

ای بابا آخه میدونی من باید همه جا باهاش برم از هفت روز هفتع اینا هشت روزش رو مهمونی و مهمون بازین اگرهم باهاشون نرم میشه آشوب 

ای بابا آخه میدونی من باید همه جا باهاش برم از هفت روز هفتع اینا هشت روزش رو مهمونی و مهمون بازین اگ ...

مثلا روزی چند ساعت ؟ نهایت فکر کن مثل سر کار رفتن هست  و اینکه بگی می خوام برای کنکور بخونم و میشه مثلا روزی ۲ بار بریم بیرون با زبون خوب و احترام و حتی میشه بگید بهش بگی به کسی نگو یا بگو مثلا هر روز صبح تا عصر باید برم سر یه کار الکی که تو رو نخواد ولی کلا نظرم اینه که راستش رو بگی که چرا هر روز نمی تونی بری باهاش و بگی که ۶ ماه دیگه جبران میکنی و اینا مطمئن باش درک میکنه 

مثلا روزی چند ساعت ؟ نهایت فکر کن مثل سر کار رفتن هست  و اینکه بگی می خوام برای کنکور بخونم و م ...

ببین من با محبت گفتم بع خانواده شوهرم که من درس دارم نه اینکه بگم همه جا باهاتون نمیام میام ولی نه انقدر با بداخلاقی گفتم ،غیر مستقیم گفتم اصلا ببین فهم نداره که من نمیتونم بیام که من شرایطش ندارم ،خونه اینو اون از هرچیزی براش مهم تره خیلی هم بی حیا نمیشه باهاش دهن به دهن شد  ،بعدم اینکه تو یه ساختمون زندگی میکنیم،