2777
2789
عنوان

ریزش مو

121 بازدید | 10 پست

سلام خانمای گل‌من موهای پری داشتم اصلا نمیدونستم ریزش مو چیه خخ.بجز ریزش بعد از زایمان. حالا یمدته ریزش زیاد گرفتم موهام خشک و نازک شده پر موخوره نمیدونم از کورتونه؟ اخه اواخر تابستون بمدت ۱۵ روز کورتون خوردم یا نمیدونم از رنگ مشکیه؟؟ چکاپم نرفتم بدم قبلا هیچوقت مشکل تیروئید و کمخونیم نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر زایمان کمبود ویتامین گرفتی برو تا دکتر مولتی ویتامین بده

زایمانم برا ۵ سال پیش بوده.منظورم این بود که غیر از ریزش بعد از زایمان هیچوقت ریزش مو نداشتم.شایدم بقول شما ویتامینای بدنم کم شده

حتما برو دکتر یه ازمایش برات بنویسه  منم ریزش موهام افتضاحه ازمایش. دادم رفتم دکتر متخصص گفت ر ...

از لحاظ پوست و دندون که شانس نیاوردم ی موهای پری داشتم که...هرارایشگاهی میرفتم میگفتن موهات خیلی پره

سلام عزیزم در یکی از تاپیک های دیگه هم این موضوع رو بیان کردم اگر ریزش موهاتون غیرعادی هست حتما حتما قبل از مصرف هر قرصی به دکتر مراجعه کنید تا علت را پیدا کنند. اگر دچار کمبود ویتامین ها باشید براتون مولتی ویتامین مینویسند به احتمال زیاد و یا خرید قرص ضد ریزش مو مثل هیرویت و یا فولیکوژن رو بهتون توصیه می کنند.

سلام منم ریزش موی شدید داشتم تو روبیکا با یه خانم درمانگر آشنا شدم یه پکیج برا ارسال کردن  شامل تونیک ۱۸ گیاه ، شامپوی مخصوص و تونیک دوقلو هیربال که برای استفاده دو ماه هست 
اول ریزش و قطع میکنه بعد باعث رویش مجدد مو هم میشه الان خداروشکر خیلی راضیم خیلی وقتا سردی بدن هم میتونه باعث ریزش مو بشه

این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2
خانم زهرانجیبی خودشون راهنماییت میکنن 09388284783
این پیج روبیکاشون
اینم آیدی اینستاشون shafae.sabz.irr