2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی ☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 5871 بازدید | 106 پست
چرا اعصاب خرد کنم؟؟؟عزیزم اگه اعصابت نمیکشه مجبور نیستی جواب بدی .در ضمن فیلم دیدم همه چیزم خوندم ول ...

دقيقا منم فكر نكنم فيلمى باشه تو آپارات و اينستا و هر جايى كه من نديده باشم 

خدا جونم شکرت برا همه چى
نه خواهر به هيچ عنوان  بعدم من كه نشتى ندارم كلا خونريزيه شايد يه كمى همون نوكش خون جمع شه كاپ ...

عزیزم یه مشکلی هست بالاخره...

کلیپاشو نگاه کن.

ماهیچه های واژنت شاید شله‌.

یا کوچیکه برات سایزش.

ورزش کگل زیاد انجام بده کلا برای واژنم خوبه 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه مشکلی هست بالاخره... کلیپاشو نگاه کن. ماهیچه های واژنت شاید شله‌. یا کوچیکه برات سایزش. ...

نميدونم والا احساس نميكنم ماهيچه هام شل باشه 

احتمالا قسمت نيس كاپ استفاده كنم 🙁

خدا جونم شکرت برا همه چى
نميدونم والا احساس نميكنم ماهيچه هام شل باشه  احتمالا قسمت نيس كاپ استفاده كنم 🙁

میگما شرکت لیوا مشاوره داره.زنگ بزن بپرس ازشون.

شمارش تو نت هست.الکی بگو مارک لیوا کاپو

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
میگما شرکت لیوا مشاوره داره.زنگ بزن بپرس ازشون. شمارش تو نت هست.الکی بگو مارک لیوا کاپو

باشه عزيزم اگه تونستم شمارشو پيدا كنم حتما زنگ ميزنم مرسى كه گفتى ❤️

خدا جونم شکرت برا همه چى
عزيزم اصلا نبايد دنبالش بيوون باشه باعث عفونت ميشه  حالا ميدونى جالبه از شما دنبالش كه بيرونه ...

عزیزم طول واژن هرکس متفاوته 

واسه من بیرون میمونه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
نه خواهر به هيچ عنوان  بعدم من كه نشتى ندارم كلا خونريزيه شايد يه كمى همون نوكش خون جمع شه كاپ ...

سلام مشکلت حل شد؟میگم شایدبه سمت بالا وارد میکنی،چون یه جا دیدم باید به سمت پایین ستون فقرات وارد کنی

برای دراوردنش   یکم باید  فشارش  بدی حالت  تا بهش بدی دربیاری ک کوجیک بشه!! اشتب ...

ببخشید چرا من وقتی جا میزارم دوم کاپ کلا بیرونه میخوره به لباس اذیت میشم بالاتر از اون هم نمیره ک بدم بالاتر بعد جا میزارم اوکیه و نشتی نداره ولی میرم دسشویی برای ادرار یا گاهی وقتا احساس میکنم میخواد در بیاد و یه چیزه دیگه هم اینه ک احساس درد میکنم بیشتر داخل سمت راستم .شما ک استفاده کردین بنظرتون مشگل کجاست

دوستان ببخشید حس میکنم بدنمو زخم کردم😅

تو رو خدا از این آت اشغالا استفاده نکنید.

اون خون کثیفی که میمونه تو میدونید چقد براتون عوارض داره.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش