2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی ☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 5871 بازدید | 106 پست
خانوم دکتر زینب برکتی خیلی مخالف کاپ میگه بلای جدید جون خانوماس عامل اصلی میومو نمیدونم اندومتر تو ...

از دهه هشتاد میلادی هست این کاپ ها 

من پنج شیش ساله که دارم هیچ مشکلی هم ندارم 

چی میگی خدایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خیس بودن مگه باعث عفونت میشه؟؟؟ خیسه ولی در اصل تمیزه. پد خیییییلی کثیف و چندش و بد بو تره. خ ...

مادرای ما عمریه از پد استفاده میکنن نه عفونت دارن نه کیست خیلیم از ما سالم ترن حالا ما کاپ و ژل شستشو ماسک و کلی رسیدگی اخرم یا عفونت میگیریم یا کیست😐

میشه‌ برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم  کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت   غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️                   

از یه جایی میخریدی که راهنمایی کنن

پیجی که من خریدم کلی ویدیو آموزشی و راهنمایی و این چیزا داره سوالاتم جواب میده تا جایی که متوجه بشی

یکم به خودت و کاپ زمان بده وقتایی که درد نداری امتحان کن اعصابت آروم باشه استرس نداشته باش اگرناخنت بلنده کوتاه کن احتمالا زخم نکردی و خون پریود بوده ولی کلا واسه بهداشت این دوره ناخنات کوتاه باشه بهتره

واسه در آوردن هم حرفای همه درست بود از دم نکش هوای داخلش خالی بشه راحت در میاد 

فقط باید خودتو شل کنی و بدون استرس باشی

کاپ که همونجا هست و نه بالا میره نه جای دیگه اصلا نگرانش نباش خون هم به رحم در هیچ صورتی برنمیگرده به حرف های عامیانه توجه نکن (در این مورد توضیح بیشتر خواستی حتما بگو بهم)

فقط باید فرصت بدی

سلام عزیزم اول ارامش خودتو حفظ کن 

بیین کاپ قلق داره خب تا قلقشو یاد نگیری راحت نیسی 

اول این که وقتی میخوای کاپو بزاری یا دراری اصلا نباید استرس داشته باشی چون انقباض صورت میگیره و کارت سخت میشه 

وقتی میخوای بزاریش داخل حتما کاپو خیس کن بعد با هر روش که فک میکنه راحتتری بزارش داخل بعد اروم دستتو ول کن 

اگه درست گذاشته باشی: ی صدای شترق😂 میده که کامل باز شده و این که اصلاااا تو بدن حس نمیشه ک چیزی هست

این از این 

واسه دراوردنش هم بشین تو دسشویی ی کم زور بدی میاد پایین پایین که دستت برسه 

کمی دنبالشو بکش ک انگشتت ب ته کاپ برسه 

وقتی رسید کاپو فشار بده که حالت مکشش از بین بره 

بعد اروم درارش 

اتفاقا در اوردنش اسون ترین مرحلشه ۵ ثانیه ام طول نمیکشه 

فقط اینکه امیدتو از دست نده و دوباره امتحان کن تا قلقش دستت بیاد بعدش میفهمی ک چقد میشه از پریودی لذت برد

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
مادرای ما عمریه از پد استفاده میکنن نه عفونت دارن نه کیست خیلیم از ما سالم ترن حالا ما کاپ و ژل شستش ...

اتفاقا من عفونت و کیست رو تو نسل مادرا و بزرگترای خودم بیشتر دیدم.

من بر خلاف اعتقادای اونا عمل کردم.حموم میروم دایم تو پریود و کاپ استفاده میکنم .نه کیست دارم نه هیچ مریضی زنانه.

علم پیش رفت کرده !!!!

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ببین گلم منم اوایل نشتی داشتم. بهترین راه اینه سوراخ های ریز دورش اون بالاش تمیز باشه با کیپ بشه.بع ...

ممنون عزيزم كه جوابمو دادى 

ولى واقعا اين كاپ اعصابمو به هم ريخته اتفاقا هميشه سوراخاشو حواسم هست كه تميز باشه ولى ميدونى اصلا چيه نميدونم چه مشكلى داره وقتى درش ميارم فقط يه كمى خييلى كم خون تهش هسه اصلا انگار نه انگار كه من كاپ گذاستم اينقدم همه حالتا رو امتحان كردم كه باورتون نميشه نميدونم چرا كلا نميزارمش كنار هر دفعه ميگم اين دفعه ديگه استفاده كردم اگه نشتى داد ديگه ميزارمش كنار ولى بار ميام ميخونم ميبينم چقد همه راحت استفاده ميكنن ميگم اميد به خدا شايد منم تونستم همينجورى ١/٥ سال گذشته 

نميدونم والا شايد من يه مشكلى دارم به قول يكى از كاربرا ميگفت ديگه غار كه نيست يه كمى چپ و راستش كنى درست ميشه ولى برا من واقعا درست نشد ☹️😞😞

خدا جونم شکرت برا همه چى
ببین گلم منم اوایل نشتی داشتم. بهترین راه اینه سوراخ های ریز دورش اون بالاش تمیز باشه با کیپ بشه.بع ...

حالا اين ورزشم انجام دادم ولى نه زياد اين دفعه حتما اينم امتحان ميكنم 

شما وقتى داخله ميتونيد بچرخونين كاپو چون اكثرا گفتن چرخيده شه كامل باز ميشه ولى برا من آنقد كه محكم ميچسبه اصلا نميشه تكونش داد 

خدا جونم شکرت برا همه چى
سلام عزیزم اول ارامش خودتو حفظ کن  بیین کاپ قلق داره خب تا قلقشو یاد نگیری راحت نیسی  او ...

جالبه كاپ من اينقد نرمه كه هيچ صدايى نميده 

شما قلق خاصى برا گذاشتن نداريد 

خدا جونم شکرت برا همه چى
از یه جایی میخریدی که راهنمایی کنن پیجی که من خریدم کلی ویدیو آموزشی و راهنمایی و این چیزا داره سوا ...

عزيزم در مورد گذاشتنش ميشه اگه قلق خاصى رو رعايت كرديد كه نشتى نداده به منم بگيد خدا بزرگه شايد منم تونستم استفاده كنم 

خدا جونم شکرت برا همه چى
جالبه كاپ من اينقد نرمه كه هيچ صدايى نميده  شما قلق خاصى برا گذاشتن نداريد

کاپتون چ مارکیه که نرمه ؟ احتمالا از کاپه ک نرمه و نشتی میده 

من فک کنم مدل دیاموند تا میکنم میزارم 

ینی بالاشو ب سمت بیرون تا میکنم بعد راستو رو چپ تا میکنم

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
کاپتون چ مارکیه که نرمه ؟ احتمالا از کاپه ک نرمه و نشتی میده 

نميدونم به خدا اسمشو اصلا يادم نيست يعنى ممكنه به اين دليل باشه 

ولى خوب از همين كاپ خيليا راضى بودن داخل پيجش كه منم سفارش دادم الان اينستام قطعه كه برم اسمشو ببينم ولى خوب مارك معروفى بود 

خدا جونم شکرت برا همه چى
کاپتون چ مارکیه که نرمه ؟ احتمالا از کاپه ک نرمه و نشتی میده  من فک کنم مدل دیاموند تا میکنم م ...

آهااا 

من متوجه شكلى كه تا ميزنيد نشدم

از همون اول همين مدلى تا ميزديد يا مثلا قبلش نشتى داشت ولى با اين مدل ديگه نداره 

خدا جونم شکرت برا همه چى
نميدونم به خدا اسمشو اصلا يادم نيست يعنى ممكنه به اين دليل باشه  ولى خوب از همين كاپ خيليا راض ...

میتونی عکسشو بزاری ؟ 

میتونی عکسشو بزاری ؟ 

عزيزم خونه نيستم الان ولى دخترم اومد از كلاس با گوشى دخترم ميرم اسمشو پيدا ميكنم براتون ميفرستم 

خيلى ممنون كه برام وقت ميزاريد خدا خيرتون بده 

خدا جونم شکرت برا همه چى