2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی ☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 5870 بازدید | 106 پست
همونطور ک میزاری در بیار یکم فشار بده خم شه حالت تا شدن

معذرت میخوام باید دوتا انگشتمو بفرستم داخل ؟؟؟آخه هرکاری میکنم دوتا انگشتم نمیتونه ته کاپو بگیره

🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم  نباید دستتو بگنی تو خودت ک برس  ب  سر کاپ ک ! همون پایینش  انگشتتو فشار ...

نمیدونم چه غلطی کردم بدنمو زخم کردم .اه حالم ازش بهم میخوره .دلمم درد میکنه 

🤔
اون دم کاپ باید بیرون باشه یا داخل بدن

نگاه کن برای خروج باید انتهای کاپ(نه دُم)رو با دو انگشتت فشار بده حالت مکشش از دست میده بعد بکشش بیرون

هیچ وقت دم رو نگیر بکش،چون امکان کنده شدن دم هست😁

دم هم باید داخل باشه

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

انگشت اشارتو  فقط  باید از بقلش بگنی تو!   بعد یکم فشار بدی  ب بدنه ی کاپ  تا میشه  بعد تهشو بگیرو بکش  بیرون!

احتمالا با ناخن  زخم کردی خودتو  یا بخاطر اینکه محکم کشیدی بیرون اینجوری شده درد کرفته!  یکاری کن الان زخم شده و عفونت میکنی  بخاطر  خونریزیت!!!   درش  بیار نوار بهداشتی بزار    بعد یکم خون ریزیت ک کمتر شد از کاپ استفاده کن  بزار  رخمت خوب  بشه بعدش! 

نوار راحتتره بابا چیه؟

تصور میکنم نشستی توی توالت با دستت تلاش میکنی در بیاریش با یه دست پیام میدی🤭🤭🤭😁😁

نگاه کن برای خروج باید انتهای کاپ(نه دُم)رو با دو انگشتت فشار بده حالت مکشش از دست میده بعد بکشش بیر ...

وای بلند شدم دیدم کل شورتم پرخونه رفتم تو دستشویی با بدبختی درش آوردم شستم هرکاری کردم دیگه تو نرفت نوار گذاشتم

🤔
انگشت اشارتو  فقط  باید از بقلش بگنی تو!   بعد یکم فشار بدی  ب بدنه ی کاپ   ...

همینجوری که گفتین درش آوردم ولی دیگه داخل نرفت عصبی شدم نوار گذاشتم تموم بدنمو با ناخن زخمی کردم خاک به سرم

🤔
خانوم دکتر زینب برکتی خیلی مخالف کاپ میگه بلای جدید جون خانوماس عامل اصلی میومو نمیدونم اندومتر تو ...

خواهر دیدم همه تعریف میکنن گفتم از دست نوار گذاشتن راحت شم.علاوه بر اینکه زخم شدم دردم گرفته شدید عصبیم شدم 

🤔
خواهر دیدم همه تعریف میکنن گفتم از دست نوار گذاشتن راحت شم.علاوه بر اینکه زخم شدم دردم گرفته شدید عص ...

منم داشتم ی مدتم استفاده میکردم بخاطر این تبلیغات گسترده ولی باحرفای این دکتر دیگه استفاده نمیکنم

همینجوری که گفتین درش آوردم ولی دیگه داخل نرفت عصبی شدم نوار گذاشتم تموم بدنمو با ناخن زخمی کردم خاک ...

برای تو گذاشتن هم  باید  با انگشت شصت و انگشت سوم  نگهش داری  با انگشت اشتره فشار بدی خیلی  ک از وسط دو نصف  تا بشه  بعد بزاریش تو  وقتی  دیدی جا شد بعد دستاتو ول کنی  

برای تو گذاشتن هم  باید  با انگشت شصت و انگشت سوم  نگهش داری  با انگشت اشتره فشا ...

ممنون گلم اولین بار که جا گذاشتم خوب بود ولی دیدم در حد یکی دو قطره نشتی داری رفتم با هزار بدبختی درش آوردم باز گذاشتم بدتر شد کل خون اومد پایین دیگه عصبی شدم کلا درش آوردم نوار گذاشتم 

🤔