2777
2789
عنوان

توروخدا با خوندن زندگیم یکاری نکنید نی نی یار حذفم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2895 بازدید | 69 پست
چی بگم‌❤️

خیلی تناقض تو قصه هست اسی حق بده 

هیچ کسی محض رضای خدا کار نمیکنه ... چه برسه طلا و ماشین از یه مرد غریبه

منم داستان زندگیم مقداری شبیه توئه ... از وجه خیانت پدر و مادر ولی خودت نه من کاملا اون تیکه رو مخالف تو شدم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اون مرد به چه علت طلا و ماشین برات خرید  دوس پسرت هم نمیدونم چی بگم  مامانت مگه بخاطر پو ...

اون باهام دوست بود صراف بود به اسمم کار می‌کرد قانونی ،خودشم کمک می‌کرد ،مامانم واسه اینکه پسره رو از دیت نده خرجش میکرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تناقض تو قصه هست اسی حق بده  هیچ کسی محض رضای خدا کار نمیکنه ... چه برسه طلا و ماشین از ی ...

اصلا فرض کنید من با اون آقا دوست بودم و خرجم کرده چرا همه گیر کردن رو‌طلا و ماشین ، من چه راهی برام خوبههههه مشکل من اینه

راهتو از خانوادت جدا کن اگه به دوست پسرت اعتماد داری باهاش ازدواج کن و از شهرتون برو

قابل اعتماده تا الان ضرری برام نداشته سعی کرده همیشه مرحم مشکلاتم باشه 

چقدر پسر بی غیرت

چرا ؟ اتفاقا خیلی حساسه فقط سر دوست داشتن من تحمل کرده میگه ازدواج کنیم قید خانوادت برن جز بابا و داداشت، چرا اینقد بد قلب اینجا هست خیلی خانومای بداخلاق و کینه ای هست

به نظرم بهترین راه برات ازدواج با همین پسره متاسفانه با شرایط خانوادت پسر سالم سرراهت قرار نمیگیره

ولی مادرم همش میگه ولش کن یه آدم خیلی خوب میاد ،همش میگفت ما ایرادی نداریم 

قبح😏

قبح یعنی زشتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام رشته ام حسابداری هست نصفه ول کردم ،۷ تا مدرک ارایشگری دارم ولی دستم پر نیست اصلا بله بنظرم باید ...

مدرک آرایشگری داری برو ی جا ی صندلی اجاره کن ...به دوستت بگو کمکت کنه....برای رهایی از مشکلات تن به ازدواج نده فعلا....سنی نداری ...ی کم بذار بگذره تا ببینی چی میشه....پدرت دلیل محکم تری داره که میگه نه....برای آبرو نیست ....شک نکن ...صبر کن با صبر درست میشه و ایشالا با همین پسر ازدواج میکنی ‌....

بنظرم حتما با یه مشاور صحبت کن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....