2777
2789
عنوان

چرا باید اینجوری باشن

151 بازدید | 14 پست

دوستان من بنا به دلایلی با خانواده شوهرم قطع رابطه ام همش هم مقصر مادرشوهرم‌ بود سر یه حرف دروغ که معلوم نیست کی ساخته با من دعوا راه انداخت ، ناگفته نماند که اصلا ما رو دوست نداشت چون شوهر من مث اون پسرش نیست که زنشو کوچیک میکنه به حرفای مادرش گوش میده و زندگیشون دخالت میکنه 

دستش کوتاست و نمیتونه تو زندگی من دخالتی کنه چون شوهرم برام احترام قائل اونا هم جرأت بی احترامی نداشتن هر چند شوهرم نبود من پیششون تنها بودم خودشون رو نشون میدادن بیشتر مادرشوهر خیلی دعوا ها شده و من عذاب کشیدم و گریه کردم هربار از نامزدی تا بعد از خواسته بهم بزنه اما خدا نخواست و به هدفش نرسید هیچ وقت هم دلیل این همه کینه رو نفهمیدم منی که خدا شاهده درسته قطع رابطه کردم اما بی احترامی نکردم هر بار بحث می‌شد فقط کارم گریه بود بد ترین حرکتم میشه گفت همین قطع رابطه ست 

خیلی خودمو میزنم به بیخیالی اما بازم ناراحتم انگار تو سینه ام یه سنگ بزرگ هست که نمیزاره نفس بکشم الان هم خبر بهم رسیده برای دختر جاریم که کلی بهشون بی احترامی کرده و تو روشون در افتاده حتی پسرشون رو تا دادگاه طلاق هم برد طلا خریده یه سرویس گردنبند تمام عیار همرا با النگو و دستبند و همه چیز خیلی خودم رو زدم به بیخیالی اما نمیشه چون تولد یکسالگی بچه من نیومدن گفتن پول کادو نداریم این خیلی حرفه 

هیچ کس رو ندارم درد و دل کنم بنظرتون درسته با شوهرم درد و دل کنم؟ تا یکم آروم بشم؟

آره شوهرت بهترین ونزدیکترینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  صحبت نکن مردا زود کلافه وخسته میشن از اینجور حرفا  درددلت رو بزار یه وقت دیگه که خودش شروع کننده درد دل باشه از خانوادش گلایه کرد  قشنگ اثر گذار باشه هدرش نده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

منکه دلخوریاموبه همسرم میگم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه  صحبت نکن مردا زود کلافه وخسته میشن از اینجور حرفا  درددلت رو بزار یه وقت دیگه که خودش ...

خیلی آدم تو داری هست اگه بزنن تو سرش هم نمیاد به من نمیگه تو دلش نگه میداره

این کارارو میکنه که تورو عذاب بده 

اصلا برات مهم نباشه بلاخره تو هم خدایی داری یه روز از این کاراش پشیمون میشه که دیگه خیلی دیره لطفا زندگیتو بکن و خودتو بزن به بیخیالی خدا از جای دیگه برای تو میرسونه

من‌میگم اصلا فک نکن بهش.منم بدترین روزا رو گذروندم و با ی دعوای خیلی بد الان قطع رابطم هیچ وقت نه میبخشمش نه باهاش آشتی میکنم 

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
منکه دلخوریاموبه همسرم میگم

من تا میخوام چیزی بگم شوهرم میگه بسه دیگه سرمو خوردی، درحالی‌که من اصلا پر حرف یا غرغرو نیستم، ولی تا میخوام شکایتی بکنم گوش نمیده

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
من تا میخوام چیزی بگم شوهرم میگه بسه دیگه سرمو خوردی، درحالی‌که من اصلا پر حرف یا غرغرو نیستم، ولی ت ...

همسرت دلش نمیخواد .من میگم بعضی وقتاسکوت میکنه امامن تااخرش حرفمومیزنم بعدهم  حالادگه مامانشومیشناسه