2821
2789
عنوان

صورت دخترم

1882 بازدید | 51 پست

دخترم سه و سال و نیمشه اگزما داره.قبلا همش بعضی جاهی پاش میشد مث حالت یه زخم.امسال از وقتی سرما اومده زده ب صورتش .خیلی جاها بردم ولی درست نشده .هی درست میشه بعد استفاده از دارو رو ک قطع میکنم باز برمیگرده میخوام فردا ببرمش شیراز.شما دکتر پوست خوب واس اطفال میشناسین؟اصن دکتر پوست اطفال و بزرگسال فرق میکنه؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر خشکی هوا هست گلیسیرین بزن خوب میشه گلم از داروخانه بخر 

میدونم ب خاطر خشکی هواست اما پاهاش ک همیشه هس.میخوام کلا تموم بشه.خیلی هم خارش داره

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
شاید پسوریازیس داره و اگزما نیست پوست منم زخم میشه

خارش هم داره و دکترای دیگه ک میبرطم میگفتن اگزماس

دون دون هم میشه؟

اره تقریبا

میدونم ب خاطر خشکی هواست اما پاهاش ک همیشه هس.میخوام کلا تموم بشه.خیلی هم خارش داره

ببین عزیزم حنا رو با آبغوره خمیر شل درست کن بکش رو بدنش دو سه بار بزنی خوب خوب میشه بعد اونم با گلیسیرین همیشه چرب کن بدنش رو 

واسه منم اونجوریه دون دون میشه بعد خارش میگیره و خشک میشه بعدشم زخم میشه و زخماشم آب میده پیش یه د ...

وای باید چیکار کرد .تو نت ینگاهی انداختم انگاری درمان نداره ن؟

عزیز دلم پسر جادی من اینجور بود ولی اون زود فکر افتاد چند ماهش بود برد آزمایش و تست...

یه آزمایش داره بعد آزمایش بهت میگه به چه موادی حساسیت داره مثلا سیب زمینی و گوجه برای اون بود یه مدت اصلا نداد الان چیپس میخوره طوری نمیشه 

ولی اگه پیگیر نباشی آلرژیش بیشتر میشه

منم شیرازم حتما پیگیر باش گلم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز