2777
2789
عنوان

ترشح خونی ی روز بعد تخمک گذاری😨

3754 بازدید | 18 پست

من دیروز روز تخمک گذاریم بود امروز صب رفتم سرویس ترحم خونی بود ماه قبلم 2بار پریود شدم الان 14روز مونده بود پریودم 

ینی چی الان این ترشح خونی؟! 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله بسلامتی حامله بشی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

منم این ماه روز ۱۴ و۱۵ پریودم ترشح خونی داشتم پرسیدم از دکتر گفت به خاطر تخمک گذاری بوده ولی باید پاپسمیرم بدی که من قبلا داده بودم دیروز جوابش آمد و همه چیز نرمال بود

برای اولین بار بود ترشح خونی داشتم وخیلی ترسیدم نگران نباش چیزی نیست 

منم این ماه روز ۱۴ و۱۵ پریودم ترشح خونی داشتم پرسیدم از دکتر گفت به خاطر تخمک گذاری بوده ولی باید پا ...

وقت گرفتم امروز برم پیش دکتر یعنی باردار نیستم درسته؟! 

2790
2778
2791
2779
2792