2777
2789
عنوان

تکون خوردن نی نی

141 بازدید | 15 پست

مامانای مهربون من نوزده هفته و سه روزمه ولی تکونای نی نی رو تا حالا حس نکردم دارم کم کم نگران میشم هفته پیشم سونو دادم همه چی خوب بوده خیلی فکرم خرابه هر کی تجربه ای نظری داره ممنون میشم اعلام کنه بچه اولمم نیس ک بگن دیرتر متوجه میشی دکترم میگه صبر کن عجله نکن کم کم تکون میخوره

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

میشه منم دعاکنی بچه دارشم؟

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀

از هفته ی بیست به بعد کم کم متوجه میشی.

انقدر تکون بخوره که نتونی بخوابی😐😂

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی هفته 25 متوجه تکونای دخترم شدم البته بارداری اولم بود دخترم که بود کمتر تکون میخورد این یکی هنوز هفته 13 هستم پسر هست اما هنوز چیز زیادی حس نمیکنم

من توی هفته 25 متوجه تکونای دخترم شدم البته بارداری اولم بود دخترم که بود کمتر تکون میخورد این یکی ه ...

من تو بارداری اول و‌دومم زود حس کردم اما این نه برای همین نگرانم

خب وقتی سالمه نگران چی هستی حتما جفتت جاش طوریه که متوجه نمیشی اون خوشحال و خندون تو شکمت استراحت می ...

عزیزم خدا از دهنت بشنوه جفتم خلفیه قدامی نیس گلم

از هفته ی بیست به بعد کم کم متوجه میشی. انقدر تکون بخوره که نتونی بخوابی😐😂

الان نزدیک هفته بیستمم امیدوارم اونی بشه ک میگی🙏

الان نزدیک هفته بیستمم امیدوارم اونی بشه ک میگی🙏

یه اب میوه تگری و شیرین بخور دراز بکش تمرکز کن ببین هیچی حس نمیکنی شاید خسته اس حوصله نداره محکم بزنتت 🤣شایدم دلش نمیاد مامانشو بزنه 

یه اب میوه تگری و شیرین بخور دراز بکش تمرکز کن ببین هیچی حس نمیکنی شاید خسته اس حوصله نداره محکم بزن ...

زیاد امتحان کردم یا خیلی تنبله یا من متوجه نمیشم دکتر میگه چون چربی شکمی داری متوجه نمیشی