2777
2789
عنوان

لازانیا😋

411 بازدید | 17 پست

یه دستور پخت خوشمزه ازش بگید..

الان میخام درست کنم..

بچه ها پنیر پیتزا و لازانیا و اینا و باقی مواد بجز شیر و قارچ تو خونه داریم 

یه دستور بگید که بدون شیر و قارچ باشه🙂

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی نمیشه سس بشامل نزاریم💔😢

شنیدم بدون سس خشک میشه وجالب نمیشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ینی نمیشه سس بشامل نزاریم💔😢

چرا میشه بشامل سلیقه ایه 

وی خب قارچ خیلی خوشمزه ش میکنه 

مایع ماکارونی رو درست کن همونجوری لایه لایه بریز لازلنیا مایع پنیر فقط نذار مایع ماکارونیت خیلی خشک بشه تا قشنگ دم بیاد و نرم بشه دای حامله م دلم خواست

دستورش و بگووو لطفااا 

گوشت وقارچ تفت بده جدا جدا بعد با ادویه جات و رب با هم تفتشون بده با فلفل دلمه تو قابلمه لازانیارو بجوشون آبکش کن کف ظرف و چرب کن یه ردیف سیب زمینی ورقه شده بچین یه ردیف ورقه لازانیا روش موادتو پخش کن پنیرپیتزا بریز روشون بعد لایه های بعدی هم همینطور لایه آخر سس سفید بزن روی ورقه لازانیا بعد پنیر پیتزا بعد سس قرمز من هم تو ماهیتابه درست میکنم هم توستر هردوش هم خوب میشه

خو گشنم شد🥺😕

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
ببخشید🥺

خواهش تو برو دستورالعمل رو بگیر منم میرم چیزی می‌خورم😁😕

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!