2777
2789
عنوان

خارپاشنه

11560 بازدید | 30 پست

کسی داره چیکار کردین دردتون کم شده دو قدم راه میرم از درد میمیرم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شیشه نوشابه بردار 

هی بزن رو پاشنه پات در روز خیلی بزن 

روش 

و پاشنه پات رو بذار روش و غل بده در حالت نشسته رو صندلی 

واینسی روش بشکنه بره تو پات

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

دردش خیلی زیاده؟

میگن کفی های خاص خودش رو داره و لیزر هم میکنن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

الباه بگم ک کارای  و چیزای ک ملت گفتن هیچکدوم رو من اثر نکرد اخرش خودم کشف کردمششش  اینم بگم ک اول ی پای من درد میکرد  نمیتونستم راه برم  اونو ک خوب  کردم  از دیروز و این یکی هم دراومده باز دارم برای اون اینکارو میکنمم  خوب گوش کن و دقیق انجام بده تا دیگه درد نکشی

یه شیشه نوشابه بردار  هی بزن رو پاشنه پات در روز خیلی بزن  روش  و پاشنه پات رو بذا ...

خودم داشتم دکتر گفت با این روش خوب شده 

دو قدم راه نمیتونستم برم

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

من هردو پام داشتم خیلی درد داره

کفی مخصوص برای کفش و خونه بگیر 

برای من دکتر گفت بیار آمپل بزنم ازپاشنت ترسیدم میگن خیلی درد داره 

سرکه ونوره باهم خمیر کردم روزی چندساعت با نایلون میبستم به پاشنه الان کامل خوب شده

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
چه جالب میشه بگی دواش چیه؟

اولین کاری ک باید بکنی اینکه  بری از عطاری حنا بگیری!

ی چای غلیظ دم کنی  نصف حنارو بریزی توش بعد اونو بریزی ۵ ساعتی همونجوری بمونه  روش کیسه بکش بزار بمونخ! شب  ب شب ب کف جفت پاهات  بزن  پرو زیاد  بعد کیسه پات کنو روش جوراب  بپوش  موقع خواب اینکارو کن و صبح ک بیدار شدی  بشورش!!! باید ۷ شب اینکارو کنی!  عزیزم واجبه هاتاا

اصلا چیز شیشه ای نزار زیر پات !  وردنه عالیه!  دردو کلا خنثی میکنخ   یعنی ی لوله ی  چوبی مانند  باید باشه    چون شیشه ای  برمیگرده باز دردش!  راستی اینم بگم ک  توی این هفته ک خنا میزاری   باید یه کفش ثابت بپوشی ک پاشنه نداشته باشه و هی کفشتو عوض نکنی! و اینکه ته کفش باید از  فروشگاه یا بیرون  ازین کفی های پلاستیکی  بندازی!  من اگر کفشمو عوض کنم اونو هم میزارم توش!۹

اینم بگم ک اصلا نترس ک حنا کف پاتو سیاه کنه!  گوش کن فهوه ای  ن ها  چون حما با چای غلیظ کف پات سیاه میشه!  ولی وقتی  خارپاشت ک خوب میشه  کف پات خود بخود پوست میندازه و‌درست میشه!! میدونم زت میشه ولی من همش جوراب میپوشم ک مشخص نشه! از درد ک خیلی بهتره اگر میخای بفرستم کف پامو ببینی ؟

اینم بگم ک اصلا نترس ک حنا کف پاتو سیاه کنه!  گوش کن فهوه ای  ن ها  چون حما با چای غل ...

دستت در نکنه گفتی اتفاقا جمعه مادرشوهرم بر شوهرم حنا گذاشتن کف پاش اونم انگشتش درد می‌کنه هرچی گفت بیا بزار من نزاشتم گفتم یجا میرم زشته.خودم میخرم تو خونه میزارم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)