بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الباه بگم ک کارای و چیزای ک ملت گفتن هیچکدوم رو من اثر نکرد اخرش خودم کشف کردمششش اینم بگم ک اول ی پای من درد میکرد نمیتونستم راه برم اونو ک خوب کردم از دیروز و این یکی هم دراومده باز دارم برای اون اینکارو میکنمم خوب گوش کن و دقیق انجام بده تا دیگه درد نکشی
اولین کاری ک باید بکنی اینکه بری از عطاری حنا بگیری!
ی چای غلیظ دم کنی نصف حنارو بریزی توش بعد اونو بریزی ۵ ساعتی همونجوری بمونه روش کیسه بکش بزار بمونخ! شب ب شب ب کف جفت پاهات بزن پرو زیاد بعد کیسه پات کنو روش جوراب بپوش موقع خواب اینکارو کن و صبح ک بیدار شدی بشورش!!! باید ۷ شب اینکارو کنی! عزیزم واجبه هاتاا
اصلا چیز شیشه ای نزار زیر پات ! وردنه عالیه! دردو کلا خنثی میکنخ یعنی ی لوله ی چوبی مانند باید باشه چون شیشه ای برمیگرده باز دردش! راستی اینم بگم ک توی این هفته ک خنا میزاری باید یه کفش ثابت بپوشی ک پاشنه نداشته باشه و هی کفشتو عوض نکنی! و اینکه ته کفش باید از فروشگاه یا بیرون ازین کفی های پلاستیکی بندازی! من اگر کفشمو عوض کنم اونو هم میزارم توش!۹