2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

79 بازدید | 17 پست

منو شوهرم عقدیم  ی سری اختلافا داشتیم  بعد یکمم من مقصر بودم الان نزدیک دوماهه من خیلی تلاش کردم رفتم خونشون چقدر پیام زنگ  چند نفرو واسطه  کردم اما ی هفنه پیش بهش گفتم منو دوسداری گف نه اگ دوسداشتم ک قصد طلاق نمیکردم  بعد توافقی گف جدا شیم گفتم هرکی طلاق میخاد بره درخواست بدع گفتم گفتم تو ار من سو استفاده کردی اونم ی حرف بد زد بعد میگ من میخاستم بهت فرصت بدم چرا گفتی مهریه میزارم اجرا  منم گفتم کسی ک بخاد ببخشه  اون حرف ک تو ارزش سو استفاده ام نداری نمیزنه  منم دیگ جوابشو ندادم پیام داد ی هفتس  اون انقد رفتم سمتش هوا ورش داشت فکر کرد کیه و هنوزم پیام یا زنگ نزده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تکلیف چیه ؟ ۱ با مشاور صحبت کن و با نظرات تخصصی اون پیش برو  ۲ میتونی برای بار آخر پدرت و ...

قصد اجرا گذاشتن مهریه ندارم  میخام خودش پا پیش بزاره اون قصدش اینه ک من برم التماس

کوتاه نیا توافقی که اصلا قبول نکن فکرنکنه به این راحتیه طلاق

الان هیچ خبری ازش نیست  اخرین بار داداشم باهاش حرف زد  ک‌اونم گف باشه یفرصت بدیم ب زندگیمون ولی بازم ادا دراورد

بالاخره اگر اون میخواست بیاد تو این ۲ هفته میتونست بیاد عزیزم  باید تکلیفت و روشن کنی

نمیدونم چیکار کنم تقریبا دو هفته پیش  داداشم بهش گف فرصت بدین اونم گف باشه ولی هی میگف بهم فرصت بده یکم زمان بگذرع از این حرفا بعد ک‌اون حرفو بهم رد منم دیک جوابشو ندادم ک ب خودش بیاد 

نمیدونم چیکار کنم تقریبا دو هفته پیش  داداشم بهش گف فرصت بدین اونم گف باشه ولی هی میگف بهم فرصت ...

پس بازم صبر کن 

ولی ایندفعه ک رابطمون خوب شد رفتارات و اصلاح کن 

نزار اینقدر ازت باج بگیره 

قدرتمند و مستقل رفتار کن 

ارزش خودت و جلوش بالا ببر

پس بازم صبر کن  ولی ایندفعه ک رابطمون خوب شد رفتارات و اصلاح کن  نزار اینقدر ازت باج بگی ...

اون الان پیش خودش فکر میکنه مثلا من بازم میرم منت کشی ب نظرتون  من پیام ندم بهش اون چ فکری میکنه چونک من واقعا پیگیرش بودم

اون الان پیش خودش فکر میکنه مثلا من بازم میرم منت کشی ب نظرتون  من پیام ندم بهش اون چ فکری میکن ...

ن یکمدت شروع کننده تو نباش 

بزار ببینیم چقدر برات ارزش قائله و ...

حداقل باید کمی وابسته ات باشه چطور دو هفته است دووم آورده 

میتونی ایت الکرسی بخونی ب نیست آشتی کردن و قوت قلب خودت 

منم برات یک ایت الکرسی میخونم

ن یکمدت شروع کننده تو نباش  بزار ببینیم چقدر برات ارزش قائله و ... حداقل باید کمی وابسته ات ب ...

حس میکنم اون منو دوست داره اون روز ک جوابشو ندادم چند ساعت بعدش بازم سر حرفو باز کرد ک من دیگ جوابشو ندادم  چشم میخونم ممنون