2777
2789
عنوان

پلی کستیک‌

213 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها دیگ خسته شدم😭تنبلی تخمدان دارم یکسال و نیم ازدواج کردم و اقدام ب بارداری کردم۲۳سالمه هرچقدر قرص خوردم فایده نداشت😞دیگ چیکار کنم کمکم کنید چندین دوره دوفاستون و متفورمین خوردمندین ماه ولی هیییچ تاثیری ندارد خیلی دیگ خسته شدم😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم آخه تو سونو نزده شدید یا کم فقط نوشته pocهمون پلیکستیک😢

میخوای باردار هم بشی؟🥲

شیرینجات و کاااامل بزار کنار و پیاده روی کن

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

سلام عزیزم. منم تنبلی تخمدان دارم. یه نفر اینجا گفت اینو خورده بود و بعداز یه ماه باردار شده بود. هر روز صبح هل و دارچین و زنجبیل و زعفران رو با عسل می‌خورد. چون گرمه برای رحم خوبه. استفاده کنی ضرری نداره. ببین از همه ی اینا یه نوک قاشق بریز توی یه لیوان آب جوش.وقتی ولرم شد با عسل شیرین کن و بخور . انشاالله که نتیجه میگیری فدات شم.

میخوای باردار هم بشی؟🥲 شیرینجات و کاااامل بزار کنار و پیاده روی کن

اره قرص میخورم که باردارذبشم گلم بعضیا میگن قرص نخور بعضیا میگن قرص بخور اره می‌خوام برم باشگاه ایروبیک ولی نمیدونم قرصام بخورم یا ن یکی هم میگه قرص ویتناگوس بخور و رازیانه و ورزش کن ولی میدونم دارو رو من تاثیر ندارن اگ داشت تا الان ی اتفاقی میفتاد

اره قرص میخورم که باردارذبشم گلم بعضیا میگن قرص نخور بعضیا میگن قرص بخور اره می‌خوام برم باشگاه ایرو ...

عزیزم الهی بگردم🥲🥲🥲

مغزیجات بخورو برو همون باشگاه رو ببین چی میشه انشالله به امیدخدا میشی نگران نباش

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
سلام عزیزم. منم تنبلی تخمدان دارم. یه نفر اینجا گفت اینو خورده بود و بعداز یه ماه باردار شده بود. هر ...

مرسی عزیزم قربونتبرم ک انقد مهربونیت حتما این کارو هم میکنم ولی دیگ خیلی امید ندارم😢

پس چی قرص اصلی هست دکتر بم دوفاستون متفورمین و لتروزول فقط میده

اها لتروزول خوبه اکثرا با یکی دو ماه مصرف باردار شدن

اگه بنظرت نتیجه نداد دکترتو عوض کن

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐
داروها زیاد نتیجه بخش نیست. برای من که اینجور بوده. فقط افسردگی میارن و از نظر هورمونی بدن رو به هم ...

اره برا من فقط حجم تخمدانم خیلیییییی بزرگ کرده ولی بعداز پریودیم می‌خوام برم باشگاه نمیدونم قرص دیگ نخورم یا هم قرص بخورم هم برم باشگاه