2777
2789
عنوان

زوج بی ریخت با بچه های خوشگل !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا همه مودب شدن منظورش اینه ملاکای زیبایی رو نداشتن دیگه. چه بخوایم چه نخوایم تعداد زیادی چهره ها ...

ممنون ازینکه ب فرعیات توجه نمیکنین منم دقیقا هدفم همین بود خواستم اوجشو بگم که چقدر بی ریخت بودن. ب بچه اصلا شباهتی نداشتن 🤦‍♀️

بسه دیگ یه چیزی گفته از ماست مو میکشین شماها میمون گفته که گفته هر کیو تو قبر خودشون میزارن 

از شماها نظر نخواس که در مورد میمون گفتنش نظر بدین

فقط پرسیدن این مدلی دیدین یا نه

سر صبحی خراب میکنین اعصاب ادمو

آدم شبیه میمون باشه و بی تربیت نباشه....که بخواد بقیه رو تمسخر کنه...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بسه دیگ یه چیزی گفته از ماست مو میکشین شماها میمون گفته که گفته هر کیو تو قبر خودشون میزارن  ا ...

متاسفاته ملت ما منفی نگر هستن. اصلا ب فرض من گفتم میمون .یکی نیس بهشون بگه مگه شماها اون شخص رو میشناسید.؟ خب اگه شخص شناخته شده ایی بود نمیگفتم. خودم اینارو متوجه هستم 

مث تاپیک سوتی ها. ی بنده خدایی ب جای پدر زن نوشته مادر زن . بالای پنجاه بار ریپلای کردن مادر زن..‌‌ینی نمبفهمن طرف حالا اشتباه تایپی کرده. میخان بگن ما خیلی تیز و حواس جمع هستیم  

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

من خودم با تعریف های بقیه ک میگن خیلی خوشگلم جهره ام اروپاییه 

ولب بچه هام اصلا شبیهم نیستن هر دو سبزه و مشکی حتی فرم صورتم ب من نرفتن

همسایمون خانمه معمولیه ولی یه بجه هایی داره از بس قشنگن ک نکوووو

فاز منفی گرفتم از تاپیکت

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم