2777
2789
عنوان

بحران ۲۵ سالگی

306 بازدید | 8 پست

سلام دوستای عزیزم من چند وقت دیگه ۲۵ سالم میشه ولی هنوز حس میکنم ۱۹ سالمه نفهمیدم چجوری روزهای با ارزش عمرم گذشت و وقتی خودمو با خوده ۱۹ سالگیم مقایسه میکنم پیشرفت خاصی نکردم حقیقتش و چیز جدیدی یاد نگرفتم و حتی روابطمم بهتر نشده … خوشحال میشم اگه تجربه ای در این زمینه دارید باهام درمیون بذارید تا هم من و هم بقیه دوستانی که این مشکل رو دارند بهره ببرند ❤️

عزیزم سعی کن از این به بعد کارایی که دوست داری رو انجام بدی ، کلاس ثبت نام کن ورزشی ، هنری ، موسیقی ، یا ...

کلا بشین بنویس به چیا علاقه داری همون کارارو انجام بده به گذشته فکر کردن سودی نداره

سعی میکنم کامنت های مفید بذارم تا جای ممکن بقیه رو راهنمایی کنم🤍 با احترام درخواست دوستی به هیج وجه پذیرفته نمیشه......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از حال لذت ببر، از چیزای کوچکی که شاید چندان مهم بنظر نرسن هم‌صحبتی با یک دوست خوب رفتن، یک گردش یا خوردن غذا کنار خانواده یا یک خواب شیرین و سنگین بعد از ورزش و دوش گرفتن. زندگی رو اونقدر سخت و پیچیده نکن 

عین منی بیست و هفت سالم همش حس میکنم از هجده به بعد زندگی نکردم تو یه شب خواب دیدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عین منی بیست و هفت سالم همش حس میکنم از هجده به بعد زندگی نکردم تو یه شب خواب دیدم

دقیقا …👌مثل یه خواب گذشت … 

هفت سال تایم کمی نیست یه عمره ولی حیف که بیهوده رفت💔