2777
2789
قبول باشه

♥♥

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انشاالله سال دیگه مثل شما میشم 

بارداری؟؟؟ خیلی سخته من اگه میدونستم اینقد اذیت میشم زودتر ب فکرمیشدم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خواب بودم دیدم پریود شدم 😐😂 دیگه خوابم نبرد 

وای چه حال بدی😓

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔
اهان خب یه قرص ارامبخشی چیزی بخور  الان خیلی زوده واسه بیدار شدن

آره اخلاق گندم اینجوریه بیدارشم تا دوساعت خوابم نمی‌بره.

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
من خارش ناحیه تناسلی دارم بدجور باردارم که هستم دیروزم دکتر بودم دو سه دفعه گفتم بهش وقتی اومدم خونه ...

دکترا انگار یه تختشون کمه ها!

حالا بیخیالش امید وارم زود تر خوب بشی و خوابت درست بشه

اره .دقیقا منم هنوز که اول بارداریمه میگم کاش زودتر باردار میشدم 

انشالله ب سلامتی بغل بگیری، من ابان زایمان کردم خیلی شرایط سخت شد دخترم کلا از درسش افت کرد بردمش کلاس خصوصی تاتونستم باز مث قبل بش واینکه فاصله شون زیادبود دخترم حساس شده چون تمام توجه ها بهش بود ی دفعه دید همه ابجیشو بغل میکنن چن روز پیش میگه همه ابجی رو دوس دارن بخاطر ابجی میان خونمون 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه