2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خارش ناحیه تناسلی دارم بدجور باردارم که هستم دیروزم دکتر بودم دو سه دفعه گفتم بهش وقتی اومدم خونه داروهارو نگاه کردم میبینم هیچی واسه این مشکلم تجویز نکرده خواب بچشمم نمیاد

من خارش ناحیه تناسلی دارم بدجور باردارم که هستم دیروزم دکتر بودم دو سه دفعه گفتم بهش وقتی اومدم خونه ...

منم خارشو ترشحات سفید رنگ دارم ی مدت آزیترومایسین مصرف میکردم بخاطر مصرف اونا اینجوری شدم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بعد نماز صبح نمیخوابم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نوزادم؟ خو اونم مثل اونجا ک نوشتی دخترم بره مدرسه؛پسرم یا دخترم ،بنویس باحال تره ک

اونم دختره هنوز 2ماهش نشده عزیزم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
با نوزاد،بچه مدرسه اي هم سخت نيست،؟

خیلی سخته مخصوصا ک کلاس اوله کلی باید براش وقت بذارم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه