2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکسی در زمدگی به چیزی اعتیاد داره حالا بعضیا اعتیادشون بد در رفته...توکل کن ولی تجربه نشون داده تا طرف خودش نخواد کسی نمیتونه ترکش بده...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

اسی پدر معتادی دیدم که به دختر کوچولوش تجاوز کرده

پدری دیدم که توهم زده بچه خودشو مار دیده سرشو بریده 

اگه ترک نمیکنه اراده نداره فقط برو از پیشش قبل اینک پشیمون بشی 

اگه خانوادت پشتته طلاق بگیر زودتر 

بهتره بچتو برداری فقط زود طلاق بگیری همین  تهش به جاهای بدی میکشه اگه نری با چشمم اینو دیدم

نه کسیو دارم... نه پس اندازی...

3تا بچه دارم .پدرم مخالف بود با ازدواجم.نه بخاطر اعتبادش.اون موقع بی خبر بودیم.کلا دوست نداشت ازدواج کنم.

خودم بچه ی طلاقم.خیلییییییی ضربه خوردم از این ماجرا.دلم نمیخواد بچه های خودمم مثه خودم بشن.اما از طرفی صبرم سر اومده.خسته شدم....

نه کسیو دارم... نه پس اندازی... 3تا بچه دارم .پدرم مخالف بود با ازدواجم.نه بخاطر اعتبادش.اون موقع ب ...

بمیرم برات 

بچه هات چن سالشونه 

وقتی معتاد بود اخه چرا بچه دار شدی 💔

حواست بهشون باشه 

جوری نه که شوهرت شک کنه 

فقط با پدرشون تنها نذار مخصوصا اگ دختر داری

تا حالا ترک کرده دوباره برگشته؟