2777
2789
عنوان

هفته ۳۷ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 40396 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گشنمه تو سالنم مهمونه نمیتونم برم آشپزخونه🤕  این خارشه اگه ادامه دار شد ب دکتر بگو فک کنم ...

وای خیلی بدههه ایقد دوس دارم یچی بخورم حالا

خب برای دوتاش امادگی دارم ولی این یلاتکلیفی سخته😅

خب خودت حس نمیکنی کجا لگد میزنه؟من بچم سفالیکه انقد پاهاشو میاره بالا لگد میزنه ک حس میکنم از تو معد ...

من قبل هفته ۳۱ ک برم سونو گرافی همش پاهاش پایین بود حس میکردم از واژنم میخاد بیاد بیرون،بهشون میگفتم مسخرم میکردن میگفتن پاهای بچه بالاست،رفتم سونو گقت پاهاش پایینه،،اصلا پاهاشو بالا حس نمیکنم،،بیشتر تو پهلو حس میکنم نمیدونم حسم درسته یانه

وای خیلی بدههه ایقد دوس دارم یچی بخورم حالا خب برای دوتاش امادگی دارم ولی این یلاتکلیفی سخته😅

آره متوجهم ،من ک بچم عجله داشت از همون اول چرخید پدرمم در آورده از بس بالا لگد میزنه،ساکت رو بستی؟چیا برداشتی؟

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

یادش بخیر من اول ۳۸هفته بودم

اخرشب برا چکاپ ضربان قلب بچه رفتم بیمارستان گفتن انقباض داری

فردا صبحش سزارینم کردن😂

حموم نرفته

ژولیده پولیده🫢🫢🫢

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
آره متوجهم ،من ک بچم عجله داشت از همون اول چرخید پدرمم در آورده از بس بالا لگد میزنه،ساکت رو بستی؟چی ...

ساک رو اره تقریبا بستم،برای نینی همه چی برداشتم ولی برای خودم هنوز ن

لباس سایز صفر و یک برداشتم جوراب دستکش فین گیر دستمال پتوی دورپیچ خشک کن پا کلاه قنداق فرنگی پتو اینارو برداشتم براش

یادش بخیر من اول ۳۸هفته بودم اخرشب برا چکاپ ضربان قلب بچه رفتم بیمارستان گفتن انقباض داری فردا صبح ...

یعنی خودت نمیفهمیدی انقباض داری؟😀

از این یهوییا بااینکه یکم سخته دوس دارم

فکر کن بری درکمال ناباوری بفرستنت برای زایمان انتظارت به پایان برسه،چقد دوس دارم من

ساک رو اره تقریبا بستم،برای نینی همه چی برداشتم ولی برای خودم هنوز ن لباس سایز صفر و یک برداشتم جور ...

بسلامتی😍 

من هنوز استرس میگیرم واسه ساک،گفتم اول بهمن می‌بندم 

ولی دیشب ی سری وسایل بهداشتی مثل پوشک و لباس زیر یکبار مصرف و زیر انداز یکبار مصرف واسه خودم از دی جی کالا سفارش دادم ،وسایل نی نی هم تا پوشک و دستمال مرطوبشم تکمیله دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یعنی خودت نمیفهمیدی انقباض داری؟😀 از این یهوییا بااینکه یکم سخته دوس دارم فکر کن بری درکمال ناباو ...

نه من متوجه نشده بودم اصلا😂

فقط یکم تنگی نفس داشتم که فکر میکردم مال معدمه 

نگو همون انقباض بوده،

اگه همه کاراتو کرده باشی و اماده باشی خوبه اینجوری یهویی

نه مثل من که حتی دوشم نگرفته بودم این خیلی بد بود

🫢🫢

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
بسلامتی😍  من هنوز استرس میگیرم واسه ساک،گفتم اول بهمن می‌بندم  ولی دیشب ی سری وسایل بهد ...

عزیزدلم استرس نداره که،من هیجوقت استرس نداشتم حتی الانکه یکی دوهفته دیگه مونده به زایمان فقط لحظه شماری میکنم😁انشاالله که به سلامتی نینی خوشکلتو بغل بگیری 

عزیزدلم استرس نداره که،من هیجوقت استرس نداشتم حتی الانکه یکی دوهفته دیگه مونده به زایمان فقط لحظه شم ...

اخه از بعد انومالی همش چون فشار شریان رحمی ام مشکل داشت با استرس زایمان زودرس گذشت ،از خود زایمان نمی‌ترسم از زود اومدنش میترسم ،باز حالا خوبم قبل سی هفته خیلی بیشتر بود،الان ک آمپول بتا هم زدم انقدرم نگران نارس بودن بچه نیستم ،حالا ی حسی هم بهم میگه آخرم چهل هفته رو پر میکنم زوری زایمان میکنما😄 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اخه از بعد انومالی همش چون فشار شریان رحمی ام مشکل داشت با استرس زایمان زودرس گذشت ،از خود زایمان نم ...

عزیزمم خدا لعنتشون کنه تاایقد استرس ندن الکی،،دقیقا منم از انومالی گفتن طول سرویکس کوتاهه احتمال زایمان زودرس،هرچیزی ک میشد میرفتم میگفتن احتمال زایمان زودرس،هفته ۲۵ بهم گفتن اماده باش اگه دردت گرفت برو بیمارستان برای زایمان،میدونسم اگه اون موقع دنیا بیاد موندنی نیست،،باترس و لرز گذشت تاالان که هفته ۳۷ ام،و مطمعنم اگه بیستم سزارین نشم زایمانم تا دوم یا سوم بهمن هم اتفاق نمیوفته

عزیزمم خدا لعنتشون کنه تاایقد استرس ندن الکی،،دقیقا منم از انومالی گفتن طول سرویکس کوتاهه احتمال زای ...

اره دیگه منم دقیقا زیر سی هفته چون میدونستم نمی‌مونه خیلی استرس داشتم،این مدت دو هفته یه بار سونو داپلر داشتم ک خدای نکرده رشد جنین متوقف نشه ،الان بهترم ولی هنوز ی دلهره ای میگیرم ب زایمان فکر میکنم ،این ماه تموم بشه دیگه خیالم راحته هر موقع میخواد به دنیا بیاد😅 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞