2777
2789
عنوان

شده تا حالا؟

91 بازدید | 9 پست

یه جمله رو در روز چند بار بشنوید؟علتش چی میتونه باشه؟مثلا من امروز دوبار این جمله رو شنیدم:یه جایی یه پروانه بال میزنه... باعث میشه توی یه جای دیگه از دنیا طوفان به پا بشه...عجیب بود برام که چراباید امروز دوبار این جمله به گوشم میخورد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا نشونه چی

من معتقدم تو زندگی یه چیزایی پیش میاد که میخوان به ما چیزی رو بهمونن،ما آدما باید بلد باشیم نشونه ها رو دنبال کنیم،حالا واسه هر کسی میتونه این مسئله حالات متفاوتی داشته باشه.کتاب کیمیاگرو خوندی؟

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫
من معتقدم تو زندگی یه چیزایی پیش میاد که میخوان به ما چیزی رو بهمونن،ما آدما باید بلد باشیم نشونه ها ...

نه نخوندم...ولی اسمش رو زیاد شنیدم...

تو اینستا مد میشه یکی میگه بقیه هم دنبال باسنش راه میفتن تکرارش میکنن  دلیلش اینه😂

نه من اصلا ایناستا ندارم...صبح از توی یه کانالی از ایتا یه کلیپ صوتی گوش دادم توی اون کلیپ این جمله رو شنیدم...دوساعت بعدش از شبکه پویا...داشت نیک و نیک پخش میکرد😂 پروانه به نیکو گفت داشتم به اثر پروانه ای فکر میکردم...اینکه یه پروانه بال میزنه...جای دیگه طوفان به پا میشه!!!

نه من اصلا ایناستا ندارم...صبح از توی یه کانالی از ایتا یه کلیپ صوتی گوش دادم توی اون کلیپ این جمله ...

از اینستا شنیدن کپی کردن 

منم یکی دو هفته پیش هی این جمله رو دقیقا میخوندم تو پیجای مختلف. دقیقا همیم جمله رو

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
از اینستا شنیدن کپی کردن  منم یکی دو هفته پیش هی این جمله رو دقیقا میخوندم تو پیجای مختلف. دقی ...

واقعا؟پس مد😆😂😂😂😂😂😂