2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

112 بازدید | 15 پست

دوستان شما برای تمرکز نداشتن تو پریودی چیکار می کنید؟

اصلا تمرکز ندارم از یکهفته قبلش

یه گندایی زدم باورتون نمیشه🤣🤣

راست میگن پریودی مثل مستی میمونه😅😅

‏در درون من خری‌ست در جستجوی تمامی گِل‌های دنیا برای گیر کردن! -_-

پيش نيومده

يه سري چيزا تلقينه. به خودت تلقين نكن مدام بگو اون فقط يه خون ريزيه و روهيچ جاي من تاثيرنميذاره من مثل قبلم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چكار كنم پريوديام منظم شه با اجازه استارتر البته

سر خود هيچي استفاده نكن

چند روز تفاوت داره پريوديات

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
چكار كنم پريوديام منظم شه با اجازه استارتر البته

منم هر دفعه ۷ روز یا ۱۰ روز از تاریخ پریودیم عقب می افته😑😑

پيش نيومده يه سري چيزا تلقينه. به خودت تلقين نكن مدام بگو اون فقط يه خون ريزيه و روهيچ جاي من تاثي ...

ببین چیکار کردم اصلا این دوره هنگ هنگم

رفتم تو ماهیتابه اب ریختم یکم ماکارانی درست کنم اینو از یه جا دیده بودم بعد رشته ها رو زیاد گرفتم با یه وضعی درست شد این ماکارونی نصف رشته گیر کرد به لبه ماهیتابه سوخت نصفش هم چسبید ته ماهیتابه🤣🤣

بلدم درست کنما ولی این دوره هنگ می کنم

سر خود هيچي استفاده نكن چند روز تفاوت داره پريوديات

مثلا ارديبهشت ماه هشتم به هشتم ميشدم بعد شد دهم بعد هفدهم الانم م ماه پيش بيستم شدم و ابان دهم شدم اذر بيستم شدم😑😑

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
اگه ۷ روز تا ۱۰ روز عقب بزنی خطرناکه؟

تا يك هفته عاديه

مثلا ارديبهشت ماه هشتم به هشتم ميشدم بعد شد دهم بعد هفدهم الانم م ماه پيش بيستم شدم و ابان دهم ...

عزيزم همينكه هر ماه پريود ميشي خوبه مثلا اگه دو ماه پريود نشي يا يك ماه در ميون بشي بده. تا يك هفته پريود جلو عقب بشه نرماله حالا بيشتر از يك هفته يعني يه كوچولو تنبلي تخمدان داري اگه جلو عقب ميشه يعني بعضي وقتا زود تر پريود ميشي ميتونه از استرس يا تغذيت باشه

مرسی

خواهش گلم

عزيزم همينكه هر ماه پريود ميشي خوبه مثلا اگه دو ماه پريود نشي يا يك ماه در ميون بشي بده. تا يك هفته ...

ممنونم از راهنمايي عزيزم مرسي 

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
ممنونم از راهنمايي عزيزم مرسي 

خواهش عزيزم هر سوالي داشتي بپرس