2777
2789
عنوان

این چه حس نگبتیه؟!!!!!

188 بازدید | 7 پست

هم دلم نمیخواد اذیت شن هم دوسشون دارم هم حسودیم میشه

حسودم؟ 

اینجوری بودیم کسی رو دوس داشته باشین اما  یه حس سیاه چند ثانیه از دلتون رد شه که به منفعنش راصی نشین 

بخدا ادم موجود ترسناکیه 

ما از هر خلقتی ترسناکتریم، دلامون ممکنه خیلی سیاه شه 

من از حس بدم میاد 

منفعت نه ابنکه بگم موفق نشه میگم من ازون زودتر موفق بشم اونم بشه ولی بعد من 😆😆ببشتر اگه ازم کوچیکتر باشه بزرگتر باشه خوشحال میشم ازش الگو میگیرم حالا اسم حس اولیم حسادته یا ن نمیدونم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستات منظورته ؟؟اره ی حس سیاه لخظه ای رد میشه ولی دلم نمیاد میگم نهه اینجور نشه گناه داره ولی خوشم نمیاد برام کلاس بذارن اگر بجایی رسیدن ،اگه ببینم تحویل نمیگیرن بی محلی میکنم بهشون فامیل باشه دوست باشخ

موفق شدم اما میاد میره  چکار کن

طبیعیه برای همه هست منم دارم گاهی اوقات

ذهنمو مشغول چیز دیگه ای میکنم

به افکارت اهمیت نده 

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
دوستات منظورته ؟؟اره ی حس سیاه لخظه ای رد میشه ولی دلم نمیاد میگم نهه اینجور نشه گناه داره ولی خوشم ...

نه فامیل منطورمه 

مثلا مالی 

چون احساس میکنم اینجوری دیگه خوشبخت خوشبختن  مثلا طرف شوهرش خوبه، خوشاقلاقه و احترام خانواده همسرشمداره، بچه دارن و خانمش کد بانوعه فقط یکم مشکل مالی دارن( یه کوچلو) اگه درست شه دیگه از 100  صدن 

من خوبم احترام دارم محبت شوهر و خانوادشو میکنم کدبانوعم، وصع مالیمون نمیگم عالیه ولی بهتره اااااااما شوهرم خانوادمو فحش میده  منم دلم سیاه شده از همه چی  میگم همونجوری که خوشبختی من 100 نمیشه از اونام نشه ولی باز این حس سیاه میره میگم خدا نکنه دشمنمم این عذابی میکشم نکشه  خدا کنه همه خانوادها با هم خوبباشن 

اما باز بر میگرده 

نه فامیل منطورمه  مثلا مالی  چون احساس میکنم اینجوری دیگه خوشبخت خوشبختن  مثلا طرف ...

هیچوقت ظاهر زندگی دیکران با باطن زندگی خودت مقایسه نکن تو از درون زندگی اونا مشکلات اونا خبر نداری ک ،من ببینم فامیل خودشو میگیرع میشینم فکر میکنم چیا بهتر از من داره ک اینطوره وقتی میبینم خب فلان چیز داره چون خودشم سختیشو کشیده یا زنش اینجوری خوشبخته عوضش داره فلان شرایطم تحمل میکنه ظرفیتشو داره ک خدا بهش داده در کنار اینجور فکرا صبرمم زیاد میکنم میگم نوبت منم میشه منم تلاش کنم فلان چیزو خدا بهم میده یا میسپرم ب خودش ...ولی در کل از فامیلی ک خودشو بگیره دوری میکنم