2777
2789

ابجی مجرد من یه گربهه داره وقتی میرم خونشون.گربه رو میبره تو اتاقی جایی میذاره 

چون بچم شیطونه دنبالش میکنه و جیغ و دمشو میکشه اونم چندبا ی چنگش زده ولی بازم شره 

منم گفتم قایمش کنید😂

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقتا داشتم

خیلی وقت گیره و انرژی زیادی می بره.

شیطنت زیاد دارن و نیاز عاطفی شدید

مثل بچه دو سه ساله انسان می مونن که هرگز بزرگ نمیشن

گوگولین ولی تعهد دائم بهشون مسئولیت بزرگیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
وااااای خیلی سخته بنظرم مخصوصا اگر رو‌مرتبی خونه حساسی من سگ تو حباط داشتم حالا سخت بود یه پرنده هم ...

آره عزیزم سخت بودنش که سخته ولی فکر کنم بچه خیلی سرگرم میشه

گربه با بچه تون چطوره؟ خوشش میاد؟ بازی میکنن با هم؟

گربه ابجیم کلا دوست نداره کسی بغلش کنه و صداش در میاد اابته ماها بغلش میکنیم ولی زباد دوس نداره و دوست واره شیطونه 

گربه تنبل بهتره

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

عزیزمم😍 من اشتباه متوجه شدم بچه هم دارید؟

نه

گربه ولی خیلی فک نمیکنم انتخاب مناسبی برای بچه باشه مخصوصا اگر سن بچه کم باشه

گربه ها خیلی غیرقابل پیشبینی هستن

ولی خب از طرفی خیلیم دوست داشتنی و عزیزن