2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چاق شدم ۱۹ سالمه ۶ کیلو اضاف کردم رونم کلا شده ترک قرمز و صورتی باید چکار کنم؟؟

سوال منم هست جواب دادن لطفا منم لایک کن مرسی

😔برای منم قرمز شده و ی رگ های کبودی هم شده

من چاق شدم ۱۹ سالمه ۶ کیلو اضاف کردم رونم کلا شده ترک قرمز و صورتی باید چکار کنم؟؟

لیزر هست عزیزم منم ۲۳ سالمه ۶ ماهه زایمان کردم شکمم پر از ترک های قرمز ناجور شده بود منتهی من ورزش میکنم تقریبا از بین رفته ترکام مشخص نیستن زیاد 

بگذره ی مدت هم سفید میشه جاشون معلوم نیست 

زیاد جدی نگیر همه انسانا ترک پوستی دارن

خودت چی فکر میکنی؟؟ طرف فروشنده و بازاریابه بعد میاد خودشو مشاور و متخصص جا میزنه😐😐

🥲😂اها 

منکه انلاین خرید نمی‌کنم خواستم از ی مشاور راهنمایی بگیرم اگه باشه 

ترک بدن بخاطر کمبود الاستین تو بدنه عزیزم،اِلاستین خاصیت کشسانیه پوسته ک تا یه حدی کش میاد بدون ترک خوردن ولی از یجایی ب بعد دیگه نمیشه کاریش کرد مثل خانم های باردار ک شکمشون کش میاد این بخاطر الآستین تو پوستمونه. و تا زمانی ک این ترک ها صورتی و قرمز باشن راحت تر درمان میشن ولی اگه سفید بشن درمانشون سخت تره