وارد یکارتوپ شو من میکاپ ارتیستم خودم ۲۲سالمه خیلی پشیمونم چرا بجا دانشگا همون موقع نرفتم سرا ...
آره به فکر شغل هستم اونم خوبه
خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم تا ابد ممنونم...
آره تو فکرش هستم ولی پول خواهر ...پول کلاس رفتنو اینا نیست ...فقط زمینمو بخرن خیلی سخته هر روز دارم تحملش میکنم تا جور شه شرایطم
خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم تا ابد ممنونم...
ایشاللع حل بشه مشکلت عزیزم♥️ خاله ای عمویی پدری مادری ینی هیچ اشنایی نداری
ممنون عزیزم انشالله ...دارم ولی از نظر حمایت صفر صفرن ..