2777
2789
عنوان

سلام

68 بازدید | 8 پست

سلام خانما من ی دختر سه ساله دارم تو خونه مون بیشتر آشوب هست .بعد میریم بیرون مثلا می گه فلان چیزا می خوام براش نخرم کلاهشو پرت می کنه امروز نشست وسط پیاده رو کفش جوراب کلاه پرت کرد و جیغ و داد هر کار کردم آرام نشد مجبور شدم کلی کتکش زدم دیگه ی آقایی مغازه دار دید اومد بردش تو مغازه ش و ....نمی دونم چکار کنم براش الان خیلی دلم براش میسوزه و به خاطر کتک ها و.. ی راهکار بدید بی زحمت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=266960822]خب چکار کنم اینکار از سرش بره .تازه از بغلم پایین نمیاد بخدا اینقدر الان بدنم کوفته که نگو [/QUO]

خیلی لوسش کردی ببین هم بهش محبت کن هم کاری کن یکم ازت بترسه ازت حساب ببره بخدا عمه ام یه دختر دوساله داره اینقدر ازمادرش حساب میبره که نگو اونم با همین روش بچشو ادب کرده 

وفتی خوش اخلاق و خوشحاله باهاش حرف بزن بگو بابا ناراحت میشه پولاشو بدیم به مردم چیز بخریم هزار تا نقشه و حرف بکش بگو زرنگ باش از الان نتونی از پسش بربیای بزرگ بشه خدا میدونه چه کارایی بکنه به خواستش برسه ناراحت نسون بده خودتو بگو وقتی اون کارا رو میکنی من حالم بد میشه. بگو میرم خونه مامان بزرگ دیگه نمیام

[QUOTE=266960822]خب چکار کنم اینکار از سرش بره .تازه از بغلم پایین نمیاد بخدا اینقدر الان بدنم کوفته ...

من زیاد رو بهش نمی دم ی پدر داره از پدری که کاری براش نکرده فقط لوسش کرده .اینم دودش به چشم من می‌ره 

وفتی خوش اخلاق و خوشحاله باهاش حرف بزن بگو بابا ناراحت میشه پولاشو بدیم به مردم چیز بخریم هزار تا نق ...

خودمم برا ایندش نگرانم . آخه کوچک تر بود خواسته های پفک بود .ی خوراکی ارزون بود بر آورده می کردم الان مثلا لباس بر می‌داره اسباب بازی اینها

2790
2778
2791
2779
2792