2777
2789
عنوان

خرید خونه شریکی

131 بازدید | 12 پست

شما باشین با پدرتون شریکی خونه میخرین ؟متاهل هم هستین اینکارو مبکنین یا نه دلیلشم بگین

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرمم مخالفه

ما ماشین یک سال کارو فروختیم ب بابام کلی زیر قیمت

تا دوسال هی ایراد گرفت و ...هوف

اخرش گفتم برش گردون پدرمن ب قیمت روز پولشو میدیم دیگه رفت که چیزی بگه

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
من با خواهرشوهرم گرفتم رفته سه سال راحت نشسته نه کرایه نه پول پیش قرار بود بفروشیم اما خانوم انگار ن ...

با بابام قرار بود شریکی بخریم اونروزی خودش میگه شوخی بود ولی گفت خونه گرفتیم باید اجاره سهممو که میشینی بدی  

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
با بابام قرار بود شریکی بخریم اونروزی خودش میگه شوخی بود ولی گفت خونه گرفتیم باید اجاره سهممو که میش ...

باز خوبه منصفه خواهر شوهر من که سه ساله مفت نشسته هرروز هم وسایل خونه عوض میکنه بعد من خودم مستاجرم  قرار بود بفروشیم اونا با سهمشون خونه بخرن ما هم یه خونه کلنگی خریده بودیم می‌خواستم بسازیمش بریم توش اما سه ساله اوضاع همینه  اصلا به روش نمیاره خانوم

باز خوبه منصفه خواهر شوهر من که سه ساله مفت نشسته هرروز هم وسایل خونه عوض میکنه بعد من خودم مستاجرم& ...

خب انصاف نیس به جفت داداشام خونه داده نشستن منکه باهاش شریکی میخرم میگه اجاره بده 

خب انصاف نیس به جفت داداشام خونه داده نشستن منکه باهاش شریکی میخرم میگه اجاره بده 

اهان اگه اونجوریه خب به شما کمک کنه بالاخره شما هم بچش هستی چه فرقی داره دختر پسر به پسراش داده به شما هم بده

اهان اگه اونجوریه خب به شما کمک کنه بالاخره شما هم بچش هستی چه فرقی داره دختر پسر به پسراش داده به ش ...

من از همین میسوزم دیه خودش میگه شوخی کردم ولی شوهرم مبگه حرفش شوخی نیس بلاخره سهم داره مبتونه بعدا اڌیت کنه حتی ممکنه بعد خدا نکرده فوتش به دردسر بیچفتیم چون مال ورسه میشه

من از همین میسوزم دیه خودش میگه شوخی کردم ولی شوهرم مبگه حرفش شوخی نیس بلاخره سهم داره مبتونه بعدا ا ...

ای کاش کلا میزد به نام شما سهم خودش باباتون شوهرتون هم سهم خودش سه دونگ سه دونگ بالاخره جای دوری نمیره 

اونا پسرن 

مامان  منم برا داداشم خونه گرفت  میگه ما در قبال پسرو عروسمون مسئولیم برا شما هم خانواده شوهرت مسئولن .البته برا ما برعکس شده مادر قبال خانواده همسرم مسئولیم کاملا برعکس 

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین