2777
2789
عنوان

حاملگی

76 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من امشب با شوهرم بحثم شده خیلی ناراحتم😔من تازه حاملم س ماهم بهش میگم وسایل بچمون بخریم کم کم بابام مریض نمیره سرکار مامانم میره منچ توقعی داشته باشم ازشون برگشته میگه رسم اونا باید بخرم ولی میگی نمیتونن باشه خودم یکم میخرم احساس کردم یجوری گف بابات نمیتونه با طعنه خیلی ازش ناراحتم 😔😔خیلی دلم گرفته

خودتو ناراحت نکن خودت از پولی ک بهت میده کم کم شروع کن ب خریدن منم یه هفتس فهمیدم باردارم میخوام کم ...

اره باید همین کارو کنم انشالله بچه هامون سالم سلامت ب دنیا بیان مرسی عزیزم برای راهنمایت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره باید همین کارو کنم انشالله بچه هامون سالم سلامت ب دنیا بیان مرسی عزیزم برای راهنمایت

امین یا رب.من ب شوهرم میگم بچه منه دوسدارم همه چیزاشو خودم بخرم نمیخوام اویزون کسی باشم.اول از پوشک شرو کن سایز صفر یکی بخر سایز یک دوتا دو دوتا همینجور تیکه تیکه لباس بخدا چشم بازکنی میبینی کلی وسیله شددن

امین یا رب.من ب شوهرم میگم بچه منه دوسدارم همه چیزاشو خودم بخرم نمیخوام اویزون کسی باشم.اول از پوشک ...

اره باید کم کم شروع کنم یجا سخت میشه برامون توکل ب خدا ک خودش روزی رسونه

امین یا رب.من ب شوهرم میگم بچه منه دوسدارم همه چیزاشو خودم بخرم نمیخوام اویزون کسی باشم.اول از پوشک ...

خوبه شوهرت بی هیچ حرفی قبول کرده من احساس خوبی از شوهرم نگرفتم در این مورد