2777
2789
عنوان

X22 یا۲۰۷؟

206 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی x22 داره؟ راضی هست ازش؟ بین x22 و ۲۰۷ موندم خیلی از معایب x22 شنیدم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
والا ما میخاستیم ایکس ۲۲ بخریم.شوهرم بخاطر دراومد اسمش تو قرعه کشی اینقد دس دس کرد ک قرعه برداشته شد ...

منمx22 ترجیح میدم ولی شوهرم روانیم کرد هی میگه به درد نمیخوره پژو سگش شرف داره دیوانه شدم🥲😂

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منمx22 ترجیح میدم ولی شوهرم روانیم کرد هی میگه به درد نمیخوره پژو سگش شرف داره دیوانه شدم🥲😂

شوهر منم میخاس دنا بخره ک خدا در اتاق ماشین رو انگار قفل کرده کلیدشو انداخته تو چاهی ک ما دستمون نمیرسه. میدونی ب عقیده من حیف پول هس حروم‌کردنشه مثلا واسه پژو ۴۰۰ یا ۵۰۰‌میلیون پول داد چون واقعا بیشتر از ۲۵۰ قیمتش نیست. از طرفیم هزینه خرابی پژوها بالاس. ماشینای چینی بین دو تا پنج سال مشتری رو راضی نگه میدارن

شوهر منم میخاس دنا بخره ک خدا در اتاق ماشین رو انگار قفل کرده کلیدشو انداخته تو چاهی ک ما دستمون نمی ...

آره دقیقا، انشالله هرچه زودتر اون ماشینی که دوست دارید و بخرید ❤️