2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

3327 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی عمل ماموپلاستی ( کوچک کردن سینه) انجام داده؟ راضی هستید؟ چقدر هزینه کردید؟ جای بخیه ها مشخصه؟ و اینکه میدونید برای دخترا هم انجام میدن یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه دکتر شنیدم مامو پلاستی بهتره بعد از دوران شیردهی باشه...چون خاصیت سینه میگن مث دم مارمولک انگار،رشد میکنه😕

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
منم لایک کن اگه جز عمل راه دیگه پیدا کردی

رفتم باشگاه مربیم گفت با ورزش کوچیک میشه و به همین بهونه کلی پول کلاس خصوصی و برنامه اختصاصی گرفت ولی تغییری ایجاد نشد، فکر نکنم غیر عمل کار دیگه ای بشه کرد

من رفته بودم جراحی یه دختر مجرد اومد تنهایی انجام داد و یه شب بستری بود..ریلکس بدون دردی قشنگ صبحم م ...

راضی هستید؟ جای بخیه ها ضایع میمونه یا کم؟ چقدر هزینه دادید؟

از یه دکتر شنیدم مامو پلاستی بهتره بعد از دوران شیردهی باشه...چون خاصیت سینه میگن مث دم مارمولک انگا ...

خیلی به گردن و سرشونه هام داره فشار میاد و کمردرد دارم به خاطر جنبه زیبایی دنباش نیستم بیشتر دنبال جنبه درمانیشم چون واقعا دارم اذیت میشم

مامان من انجام داد و جای بخیه هات همیشه میمونه بعدا نمیتونی بچه شیر بدی دکتر خوب خاستی بگو معرفی کنم ...

من شیراز هستم 

چون به گردن و سرشونه م خیلی فشار میاد و کمردرد اذیتم میکنه مجبورم انجامش بدم 

خیلی به گردن و سرشونه هام داره فشار میاد و کمردرد دارم به خاطر جنبه زیبایی دنباش نیستم بیشتر دنبال ج ...

اهان...انشالله که خوب میشی،ولی در هر دو صورت احتمال بازگشتش هست البته نه کاملا...امکان داره یک تا دو سایز تو دوران شیردهی دوباره بزرگ بشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
اهان...انشالله که خوب میشی،ولی در هر دو صورت احتمال بازگشتش هست البته نه کاملا...امکان داره یک تا دو ...

فدات عزیزم⚘️ چون سرشونه م داره افتاده میشه و درد دارم مجبورم به فکر الانم باشم اون موقع هم خدا کریمه