2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تو این تاپیکم عکس مو و ابروم هست برین ببینین نظر بدین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9985130/بیاین-در-مورد-مو-و-ابرو-نظر-بدین?postId=266255878

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

چشم و ابروی نچرال به چشم و ابرویی میگویند که هرگونه جراحی اعم از بلفاروپلاستی پلک بالا و بلفاروپلاستی پلک پایین بر روی چشم و هرگونه تتو، میکروبیلدینگ و… بر روی ابرو انجام نشده باشد

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

چشم و ابروی نچرال به چشم و ابرویی میگویند که هرگونه جراحی اعم از بلفاروپلاستی پلک بالا و بلفارو ...

😂

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
این پستتون دیدم ی لحظه قلبم واستاد ک من کی اینو فرستادم نکنه من نیستم هی الکی از طرف من پست میاد تو ...

🤣🤣🤣🤣 منم تو اعلانام داشتم به اسمت توجه میکردم 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️