2777
2789

من مدرک لیسانسمو دارم برای ثبت نام  کارشناسی باید مدرک دیپلمو بدم یا همون لبسانس کافیه اخه مدرک دیپلمم ندارمش (فک کنم  دانشگاهه)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ی رشته دیگه

دیپلمتونو بدین

ولی باید بگین که یه لیسانس دیگه داشتید. استعلام بگیرن ممکنه مشکل ساز بشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اگه بخوایم واسه لیسانس دوم شروع ب خوندن کنیم دوباره باید کنکور دروس دبیرستان بدیم؟

کاری ندارن لیسانس اوله یا هزارم اگه بخواین سراسری بخونید باید کنکور بدید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اگه بخوایم واسه لیسانس دوم شروع ب خوندن کنیم دوباره باید کنکور دروس دبیرستان بدیم؟

فکر کنم جدیدا قانون اومده اگه مثلا ریاضی باشی بخوای کنکور تجربی بدی باید اول درسای تجربی رو پاس کنی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
فکر کنم جدیدا قانون اومده اگه مثلا ریاضی باشی بخوای کنکور تجربی بدی باید اول درسای تجربی رو پاس کنی

جدید نیست

وقتی نظام غیر واحدی هم بود ما که رشته مون ریاضی بود بچه هایی که دوست داشتن پزشکی بخونن سال آخر رشته شون عوض میکردن تجربی میخوندن یا میرفتن زیست و زمین شناسی رو امتحان میدادن.

دیپلموو ندارم دانشگاهه. مدرک لیسانسم هس..  چرامشکل ساز؟

نه میگم یعنی دانشگاه در جریان باشه بهتر از اینه که برای استعلام مدارکتون متوجه بشن شما یه لیسانس دیگه داشتی.